fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bewusteloze vrouw midden op straat aangerand op Mallorca

De ellende op het Spaanse eiland Mallorca houdt maar niet op… Na de vreselijke fatale mishandeling die recentelijk op het eiland heeft plaatsgevonden, is de volgende verschrikkelijke misdaad alweer gepleegd. Een 50-jarige vrouw uit Groot-Brittanië is midden op straat aangerand toen ze bewusteloos op de grond lag. Getuigen hebben de dader van de vrouw afgetrokken en de politie ingeschakeld. Er is een 40-jarige Duitse man aangehouden. 

Bekenden van elkaar

Het voorval vond rond 3 uur ’s nachts plaats in het populaire uitgaansgebied van Les Meravelles, meldt het AD. De politie vermoedt dat de dader en het slachtoffer elkaar kenden en elkaar eerder op de dag in een bar ontmoet hadden. Op het moment van de aanval was de vrouw onder invloed. Haar kleding was gedeeltelijk uitgetrokken toen ze door de getuigen werd aangetroffen.

Aanranding

Het Britse slachtoffer is meegenomen naar een lokaal ziekenhuis. De 40-jarige Duitse verdachte is door de politie opgepakt en moet vandaag voor de rechter verschijnen. Hij wordt verdacht van aanranding, maar het onderzoek loopt nog. Ook zijn er naar verluidt nog geen aanklachten ingediend.

Verschrikkelijk

Wij wensen het slachtoffer in ieder geval heel veel liefde en sterkte toe. En ook hopen we echt dat dit zinloze en verschrikkelijke geweld hier stopt. Ongelofelijk hoe iets leuks als een vakantie voor sommige mensen zo moet eindigen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Bizar.

Reageer ook