fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bewondering voor Patrick uit The Rotterdam Project: van verslaafde dakloze naar ondernemer

Iedereen die ooit een verslaving van dichtbij heeft meegemaakt, weet wat voor enorme ellende het met zich mee kan brengen. Niet iedereen ondervindt dezelfde gevolgen van zijn verslaving, maar het verliezen van je baan, huis, vrienden en familie zijn dingen die zeker regelmatig voorkomen. En dat is vreselijk! Want die verslaving, daar kom je niet zomaar vanaf. Daar moet je heel hard voor werken. 

Wie hier alles van weet, is voormalig dakloze en cocaïne-verslaafde Patrick. Beau van Erven Dorens volgde de man in ‘The Rotterdam Project’. Een programma waarbij Beau en een team van deskundigen daklozen met problemen proberen te helpen hun leven weer in eigen hand te nemen. Bij de één lukt dit sneller en beter dan bij de ander. Patrick is één van de succesverhalen en hij maakt nu opnieuw een programma met Beau.

Geen drugs meer

In het nieuwe programma ‘Caveman – Patrick is terug’, dat in april van start gaat, zien we hoe het nu met Patrick gaat. Beau en Patrick waren gisteren te gast bij De Wereld Draait Door om over het programma te vertellen. “Het gaat nu super goed met mij”, vertelt Patrick, die nu geen drugs meer gebruikt. “Dat is wel een gevecht. Ik moet er iedere dag voor kiezen om niet te gebruiken. Ik ben in herstel. Nog steeds.”

Trots

Een van de dingen die we in het nieuwe programma gaan zien, is dat Patrick inmiddels zijn eigen bedrijf is begonnen. “Hij maakt foto’s. Ja, binnenkort gaat deze man belasting betalen, Matthijs” vertelt Beau trots.

Twitter

Niet alleen Beau is trots, ook Twitterend Nederland is lovend over ‘de nieuwe’ Partrick.

Respect

Respect, Patrick! Wat super goed hoe jij je leven weer in eigen hand hebt genomen. Er zijn weinig dingen moeilijker dan dat. Wij gaan zeker kijken naar ‘Caveman – Patrick is terug’. Jij ook?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook