fb
Damespraatjes Damespraatjes

Betekent een lange relatie altijd een slecht seksleven? Drie lezeressen vertellen hoe zij het wél leuk houden!

Wij schrijven regelmatig artikelen over hoe je je seksleven spannend kunt houden als je al lang samen bent. Maar wij waren benieuwd: hoe doen onze lezeressen dat? En hebben zij misschien een paar goede tips voor ons? En ja hoor, dat hebben ze zeker! Vandaag laten wij drie vrouwen aan het woord die allemaal een lange relatie hebben. We vroegen ze: hoe houden jullie je seksleven leuk?

Bobbi (15 jaar getrouwd met Eric)

Als ik zou zeggen dat ons seksleven net zo spannend is als in het begin, dan zou ik liegen. Maar we hebben het zeker nog leuk tussen de lakens! We doen het ongeveer één keer per week en daar geniet ik altijd enorm van. Hoe we het leuk houden? Echt de tijd voor elkaar blijven nemen. Leg je telefoons eens weg in bed, laat de tv uit en kruip dichter tegen elkaar aan. Echte aandacht zorgt voor echte intimiteit.

Kathleen (22 jaar samenwonend met Jonas)

Vier jaar geleden stond onze relatie op springen. We hadden nooit meer seks, maakten veel ruzie en Jonas is zelfs een keer vreemdgegaan. Toen wisten we dat we twee opties hadden: opgeven of vechten. Wij hebben toen voor het laatste gekozen en zijn op aanraden van een relatietherapeute gewoon weer seks met elkaar gaan hebben. Eerst hadden we er geen zin in, maar uiteindelijk kregen we ons seksleven terug. Het plezier kwam later en ook maakten we minder ruzie. Je moet het gewoon DOEN! Desnoods op een vaste tijd.

Sherien (9 jaar getrouwd met Jos)

Mijn man en ik houden ons seksleven spannend door het gebruik van sexspeeltjes. Ik kocht mijn eerste vibrator ooit op een ‘dildo-party’ bij een vriendin thuis. Dit vonden mijn man en ik zo spannend dat we nu regelmatig samen sexspeeltjes bestellen. Meestal kies ik wat nieuws uit, maar zo nu en dan komt hij ook zelf thuis met iets wat hij graag zou proberen. Onze favoriet? De vibrerende cockring!

Hoe houden jij en je partner het leuk tussen de lakens? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. We zijn heel benieuwd naar al jullie tips en maniertjes!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook