fb
Damespraatjes Damespraatjes

Betaalt het zich uit om aantrekkelijk te zijn?

Er zijn heel veel onbewuste vooroordelen die we hebben over knappe mensen. Zo zouden knappe mensen gezonder, socialer en beter te vertrouwen zijn. Natuurlijk is dat niet écht zo, maar op de een of andere manier is ons onderbewuste hier wel van overtuigd. Maar, zijn we dan ook bereid om een aantrekkelijke collectant meer geld te geven dan een minder aantrekkelijke collectant? BuzzFeed zocht het uit. 

Betaalt het zich uit om aantrekkelijk te zijn? 

Bekijk de video en ontdek of het zich uitbetaalt om aantrekkelijk te zijn. Ook zie je waarom dit zo is.

Maak hier gebruik van

Bijzonder! In de video zie je dat de vrouw vier keer meer geld binnenhaalt wanneer ze zich aantrekkelijk kleedt en opmaakt. Hoewel het natuurlijk erg oppervlakkig lijkt, is het slim om hier gebruik van te maken. De mensen in jouw omgeving zijn onderbewust enorm beïnvloed door jouw uitstraling. Wil je iets voor elkaar krijgen of ben je wel toe aan een salarisverhoging? Trek dan je mooiste outfit aan en doe extra je best op je haar en make-up.

Werkt dit ook zo bij jou?

We zijn heel benieuwd of dit ook bij jou zo werkt. Ik moet eerlijk toegeven dat ook ik beïnvloed wordt door iemands uiterlijk en uitstraling. Iets om voortaan extra op te letten, want we weten natuurlijk allemaal dat iemands uiterlijk niet direct in verband staat met zijn/haar gezondheid, sociale skills en betrouwbaarheid staat.

Reageer ook