fb
Damespraatjes Damespraatjes

Betaalbare (officiële!) voetbaltenue’s van bekende clubs kopen? Het kan wél!

Betaalbare (officiële!) voetbaltenue's van bekende clubs kopen? Het kan wél!

Ik had vroeger een vriendinnetje die elk jaar het uit- en thuistenue van Ajax kreeg. Jaloers dat ik was, op dat geweldige pak. Hoewel ik ook graag een Ajax tenue wilde, stonden mijn ouders daar minder om te springen. Waarom? De prijs… Ik denk dat veel ouders die meelezen dit herkennen. De officiële voetbaltenue’s zijn vaak erg duur en voor een voetbalshirt en het bijbehorende broekje betaal je al snel meer dan € 100. De meeste ouders doen dat niet zomaar even. Laat staan elk seizoen. 

Hoe kan het goedkoper? 

Je gunt je kind de hele wereld en dus ook zo’n mooi tenue. Vooral als  vriendjes en vriendinnetjes er ook allemaal in lopen. Gelukkig is er een hele goede oplossing: op zoek naar een betaalbaar alternatief. Wist je dat er naast de dure originele voetbalshirts ook zogeheten fanshirts bestaan? Het verschil tussen een fanshirt en een origineel shirt zit hem in een aantal dingen. Een origineel shirt is voorzien van een merklogo en het originele clublogo, zoals Nike FC Barcelona shirt of het Adidas Real Madrid shirt. Een fanshirt is ook een officieel shirt, maar ontbreekt het merklogo. Het is dan een officieel non-branded tenue en is gewoon een officieel FC Barcelona merchandising product. Voor een compleet non-branded tenue betaal je tussen de € 29 en € 43. Meer dan de helft goedkoper dus!

1

Kan ik hem dan wel laten bedrukken? 

De voetbalkleding is dus zeer betaalbaar! Maar kan ik het dan wel gewoon laten bedrukken? Bij Voetbalshirtskoning.nl kan je de tenue’s gewoon laten bedrukken. Hoe leuk is het als jouw kind een tenue met zijn eigen naam erop aan kan trekken naar de voetbaltraining, gymles of gewoon met buitenspelen? Uiteraard kan je ook kiezen voor de naam van een populaire speler. Gaat jouw kind voor Messi, Ronaldo of toch een andere speler?

Hebben ze ook het tenue van het Nederlands elftal? 

Naast mooie, betaalbare clubtenue’s, zijn er ook tenue’s van het Nederlands elftal, trainingspakken en andere fanshirts te krijgen. Allemaal voor een mooie prijs. Ik zou je zeker aanraden hier een kijkje te nemen, voordat je tot de aanschaf van een duur tenue overgaat.

3

Wat vind jij?

Voor mijn dochter ga ik zeker een leuk tenue aanschaffen. Enne, misschien koop ik er zelf ook wel een! Wat vind jij van de prijzen van de officiele tenue’s ten opzichte van de non-branded tenue’s? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Beeld: Pixabay

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook