fb
Damespraatjes Damespraatjes

Beste vriendin van Yolanda (44) wil steeds maar haar borsten laten zien

borsten laten zien

Yolanda kent Elly al lang. Ze woonden in dezelfde straat, waren even oud (nu 44) en hoewel ze soms dag en nacht van elkaar konden verschillen, raakten ze bevriend. “Voor het leven. Nog steeds is Elly mijn liefste vriendin en we hebben altijd respect voor en vertrouwen in elkaar,” vertelt Yolanda. Op seksgebied hadden ze heel andere meningen en behoeften, maar spraken daar wel over. De laatste tijd heeft Yolanda meer moeite op dat vlak; Elly laat geen kans onbenut om haar naaktheid aan anderen te tonen.

Het was Elly die Yolanda vertelde over masturberen. “We waren een jaar of elf en terwijl ik de haren van mijn Barbiepop kamde, legde Elly me uit hoe ik kon klaarkomen. Ik vond het raar maar ook spannend.” Elly was Yolanda altijd een stap voor. Had als eerste een vriendje, werd als eerste ontmaagd en ging altijd een stap verder dan Yolanda. “Zaten we op haar kamer met thee en koekjes en dan hing ik aan Elly’s lippen als ze over haar avonturen vertelde. Alleen had ik zelf nog niet zo die behoefte. Wel vond ik het fijn dat ik met al mijn vragen en twijfels bij mijn beste vriendin terecht kon.”

Vanilla seks

Inmiddels zijn beide vriendinnen getrouwd. Yolanda weet uit de verhalen dat Elly’s seksleven een stuk spicier is dan dat van haar. “Met Roland heb ik lekkere seks. Niet heel spannend, maar wel fijn. Vanilla seks noemt Elly dat.” Elly en haar man experimenteren veel. Gaan naar parenclubs, nodigden stellen thuis uit en hebben soms seks met een andere man of vrouw. Niks mis mee, vindt Yolanda. “Iedereen moet zelf weten wat ie doet. Yolanda vertelt mij erover, maar verder praat ze er met niemand over en komt als een leuk en sociaal mens over.”

Regelmatig poedelnaakt

Wat Yolanda wel opvalt, is dat haar vriendin de laatste tijd steeds vaker haar naaktheid showt. “Dan wil ze haar tattoo op haar schouder laten zien, en in plaats dat ze haar shirt een stukje opzij schuift, trekt ze het helemaal uit en staat ze in haar bh. Ook staat ze regelmatig poedelnaakt voor het raam. Dat heb ik al twee keer meegemaakt. Ik kwam koffie bij haar drinken en toen ik mijn fiets tegen het muurtje zette, stond ze in haar blote bollen naar me te zwaaien. Ik heb toen voorzichtig gezegd dat ze daar een beetje mee moet uitkijken omdat voor je het weet iedereen er over praat.” Elly had haar schouders opgetrokken en haar ochtendjas aangetrokken.

Open bloesje

Het bleef niet bij het bloot voor het raam staan, het valt Yolanda ook op dat ze regelmatig ‘per ongeluk’ haar bloesje laat openvallen. “We waren laatst in een museum en toen ze voor een schilderij stond zag ik dat bijna al haar knoopjes van haar bloes loswaren en dat de man die naast haar stond naar haar borsten stond te loeren. Als ik daarvan iets zeg, vindt ze dat ik niet zo preuts moet doen.”

Yolanda weet dat Elly samen met haar man van elkaar naaktfoto’s maken. Soms zelfs als ze seks hebben. “Dat moet iedereen voor zich weten, maar ik vind het wel kwalijk als je anderen ongevraagd die plaatjes laat zien. Laatst tijdens een verjaardag liet Elly een andere vriendin foto’s van hun vakantie zien, en opeens kwam er een foto voorbij dat Elly naakt in het gras lag. Ik vind dat onnodig shockerend. Die vriendin was zo verbaasd dat ze er niet eens iets van zei.”

Yoland worstelt nu: moet ze er serieus met Elly over praten of is het haar zaak niet? “Ik vind het lastig. Maar weet dat er steeds vaker over mijn beste vriendin wordt geroddeld en daarvan baal ik. Of het zin heeft het open te gooien, betwijfel ik.”

Wat zou jij doen? Zou jij het bespreekbaar maken met je vriendin? Of zou je voor de lieve vrede je mond houden? We zijn heel benieuwd! Praat met ons  mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook