fb
Damespraatjes Damespraatjes

Benicio Del Toro eerste Campari-man

campari_calendar_2011_the_red_affair-1.jpg
Campari lanceert op donderdag 21 oktober de Campari kalender 2011 onder de naam The Red Affair. Ter gelegenheid van het 150-jarige bestaan breekt Campari met een eigen traditie door voor het eerst in twaalf jaar te kiezen voor een man op de Campari kalender. Acteur Benicio Del Toro is hiermee de eerste ‘Campari-man’. Onder leiding van topfotograaf Michel Comte is de kalender dit jaar een spannend avontuur met veel kunst, vrouwen en intriges.

The Red Affair
The Red Affair is een weerslag van de passie die drankmerk Campari al 150 jaar uitstraalt. De kalender vertelt op filmische wijze het verhaal van kunstliefhebber Benicio Del Toro die een mysterieuze boodschap krijgt, waardoor hij verwikkelt raakt in een avontuur vol illegale kunstdealers en mooie vrouwen. Elk fraai gefotografeerd beeld in de Campari kalender vertelt een deel van de stormachtige ontwikkelingen die Del Toro doormaakt. Benicio Del Toro, onder meer bekend van zijn Oscarwinnende acteerprestaties in de speelfilm Traffic, zal nu in de voetstappen treden van bekende vrouwelijke filmsterren als Salma Hayek, Eva Mendes en Jessica Alba. Michel Comte geeft The Red Affair een klassiek, bioscoopachtig gevoel. De kalender heeft een tijdloze uitstraling waar Campari’s karakteristieke rode kleur contrasterend doorheen loopt.

Innovatieve aanpak
De Campari kalender is een van de meest artistieke kalenders van de wereld. Campari staat bekend om een innovatieve aanpak ten opzichte van kunst en communicatie. Veelvuldige samenwerking van het merk met bekende kunstenaars, filmmakers, vormgevers en fotografen zorgde er voor dat zij bijzondere reclamecampagnes uitbrachten. Deze kalender is een luxe collectors item die internationaal wordt uitgebracht in een oplage van 9.999 exemplaren.

Over Campari
Het Italiaanse Campari is een drank die al 150 jaar geliefd is om de verfrissende, licht bittere smaak. Omdat het merk in zijn lange geschiedenis steeds mee is gegaan met de tijd is Campari tegenwoordig over de hele wereld bekend en verkrijgbaar. Campari is zeer veelzijdig en is dan ook makkelijk te mixen met andere drankjes. Het bekendste voorbeeld van zo’n mix is Campari Orange, een populaire combinatie van Campari en jus d’orange.

http://www.campari.com

campari_calendar_2011_the_red_affair-2.jpg

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook