fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ben jij super ongeorganiseerd? Dan herken je dit zeker!

Ik ben een vrij georganiseerd persoon. Staat er iets op de eettafel wat daar niet hoort? Binnen 2 minuten haal ik het weg. Ligt er kleding op de vloer van de slaapkamer? Ik doe geen oog dicht. Het lijkt ook steeds een beetje erger te worden en er zijn ooit zelfs mensen geweest die dachten dat ik een obsessieve-compulsieve stoornis had. Yes mensen, zo erg is het…

Gelukkig heb ik geen OCD, maar ben ik gewoon extreem georganiseerd. In mijn omgeving heb ik ook veel mensen die juist het tegenovergestelde zijn; super ongeorganiseerd. Ik moet er weleens om lachen. Bureaus vol met (naar mijn idee) troep, bureaubladen op de computer vol met oude screenshots en kleding die niet op kleur in de kast hangt. IK ZOU DOORDRAAIEN…. Maar goed, dat terzijde.

Hoor jij bij de groep ongeorganiseerde mensen? Dan herken je de situaties in de onderstaande video zeker! En ik? Ik herken deze situaties ook, maar dan van de mensen in mijn omgeving. Ook dan is hij heel leuk om te kijken.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook