fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ben jij een blije 40-er? Lees de Snorgids voor vrouwen van 40+

Och wat zien veel vrouwen er toch tegenop, veertig worden. En dat terwijl in het ene na het andere onderzoek valt te lezen dan veertigplussers gelukkiger, beter in bed, rijker en zelfverzekerder zijn! Oke oke, je bent dan wel geen sassy twenty something of flirty thirty something, maar veertig zijn heeft zijn charme. Elsbeth Teeling schreef er een boekje over!

Zie jij veertig worden niet zo zitten? Dan is de ‘Snorgids voor vrouwen van 40+‘ een ideaal handboekje voor jou. Wat kan nog wel, en wat kan absoluut niet meer? Wanneer maak je gebruik van jouw torenhoge zelfvertrouwen en wanneer kies je voor het zelfvertrouwen van je kinderen? Als je de charme van het ouder worden even niet meer ziet, is dit boekje als een goede vriendin aan je zijde. Ook hormonen en ander biologisch geneuzel worden besproken. Erg fijn, want het doet je beseffen dat huilbuien bij kinderfilms en woede-uitbarstingen om een leeg melkpak in de koelkast niet 100 procent not done zijn.

Leuk voorproefje
Heb je as we speak een kleine mental breakdown? Dreigt jouw midlife crisis deze week nog jullie huwelijk tijdelijk in de ijskast te zetten? Bekijk dan nu vast dit kleine voorproefje en bestel daarna het echte werk!

Snorgids voor vrouwen van 40+
Elsbeth Teeling
ISBN 9079961639
€ 14,95

BESTEL HET BOEK HIER

2

3

1

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook