fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ben Affleck openhartig over behandeling voor alcoholverslaving

Bij Damespraatjes zijn we gek op films en knappe acteurs. Het is dan ook niet onlogisch dat we gek zijn op Ben Affleck. Wat een geweldig acteur is dat zeg! Hoewel  hij het op het witte doek heel goed doet, loopt hij in zijn privé-leven nogal tegen wat problemen aan. Zo hebben hij en zijn vrouw Jennifer Garner flink wat problemen, waardoor ze in 2015 een scheiding aanvroegen. Voor de kinderen zijn ze altijd erg close gebleven en het lijkt erop dat er nu zelfs een verzoening aan zit te komen. We hopen van harte dat hun scheiding niet doorgaat en dat ze er samen uitkomen. Al is het maar voor de kinderen.

In behandeling 

Wat ook mee kan spelen in de verzoening, is het feit dat Affleck zich recentelijk weer heeft laten behandelen voor zijn alcoholverslaving. Hij liet dit in 2001 ook al doen, gezien het een probleem is waar hij al langer last van heeft. Affleck schrijft er zelf dit over op Facebook:

Ik heb een behandeling tegen mijn alcoholverslaving achter de rug: iets waar ik in het verleden mee heb geworsteld en wat ik zal moeten blijven doen. Ik wil alles uit het leven halen en een goede vader zijn. Ik wil dat mijn kinderen weten dat ze zich niet hoeven te schamen als je om hulp moet vragen. Ik wil dat ze een bron van kracht zijn voor iedereen die hulp nodig heeft maar bang zijn om de eerste stap te nemen. Ik ben blij dat ik liefdevolle familie en vrienden heb, inclusief mijn co-ouder Jen. Ze heeft me gesteund en voor de kinderen gezorgd toen ik hiermee aan de slag was. Dit was de eerste van vele stappen die ik neem naar een positief herstel.

Een spoedig herstel

Wij wensen Ben een spoedig herstel en hebben enorm veel respect voor zijn openhartigheid.

Reageer ook