fb
Damespraatjes Damespraatjes

Belgische moeder bouwt kartonnen auto om door de McDrive te kunnen

We doen het hier thuis niet vaak: naar de McDonalds gaan. Als puber was ik er dol op, maar sinds ik me realiseer hoe slecht ik me eigenlijk voel na het eten van fastfood, doe ik het niet vaak meer. Toch vind ook ik het soms wel lekker en rijden wij sporadisch door een McDrive. Mijn ultieme bestelling? Een groenteburger (die hebben ze helaas niet meer nu, maar ik hoop dat hij op een dag zijn herintrede maakt), een grote friet, veel van die heerlijke gele frietsaus en een grote cola light. Na zo’n maaltijd kan je mij opvegen. Het is te veel, te vet en ik heb achteraf altijd spijt. Maar ach; zo af en toe kan het helemaal geen kwaad! 

Geen auto

Iemand die ook zin had in een lekkere cheat-meal, was de Belgische Nathalie Moermans. Sindskort heeft België haar McDrives weer geopend en dus kunnen auto-bezitters eindelijk weer genieten van een BigMac en de kenmerkende Franse frietjes. Maar hoe doe je dat als je geen auto hebt? Nathalie wist daar wel raad mee!

Improvisatie

Samen met haar dochter en schoondochter bouwde ze een auto van karton. “Wanneer je zin hebt in McDonald’s, maar geen auto hebt is het tijd voor improvisatie” schreef Nathalie op haar Facebook, bij het plaatsen van de foto’s.

Praat mee

Wat een slim en hilarisch idee! Hoe zou jij door de McDrive proberen te komen als je geen auto hebt? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Joey -

“Hoe zou je door de mac komen zonder auto?”
1. Samen met vrienden gaan die een auto hebben
2. Werken zodat je een auto kan betalen en er zelf heen gaan
3. Ergens anders heengaan want regels zijn regels

Huh -

Regels zijn regels maar wel samen gaan in de auto van een vriend?

Sandra -

Onze zoon geprobeerd met de fiets.Ennnn gelukt!! ????
Dochter lopend, maar weggestuurd. ????????

Reageer ook