fb
Damespraatjes Damespraatjes

Beginnen met hardlopen? Dit zijn de beste hardloopschema’s!

Hardlopen is voor veel mensen een heerlijke uitlaatklep. Met hardlopen kan je namelijk alles uit jezelf halen, buiten dat raak je hierdoor een hoop frustraties kwijt. Van hardlopen word je ook nog eens gelukkiger! Dit zorgt er namelijk voor dat er een stofje in je hersenen wordt aangemaakt. Dit stofje heet ook wel endorfine. Echter is het voor veel mensen ook erg lastig om te beginnen met hardlopen. Juist daarom is het handig om gebruik te maken van hardloopschema’s. Een hardloopschema motiveert namelijk enorm en je hebt hier natuurlijk erg veel aan. Wil jij weten waar je goede schema’s kunt vinden? Dan is het goed dat je dit leest. Dit artikel gaat er namelijk voor zorgen dat jij gaat beginnen met hardlopen.

Handige apps om alles uit jezelf te halen tijdens het hardlopen!

Het vinden van goede hardloopschema’s wordt een stuk makkelijker als je de juiste hardloop app downloadt. Zo is Runkeeper bijvoorbeeld een absolute aanrader. De reden? Met deze app kan jij je vooruitgang perfect bijhouden. Met deze app kan je na je training meteen zien of je vooruit bent gegaan. De app slaat namelijk allemaal handige data op. Zo zie je de tijd, het tempo en de afstand die je gelopen hebt. Ben jij trots op wat je hebt neergezet? Dan kan je dit via de app meteen delen op social media!

Runkeeper is dus absoluut een aanrader. Echter is er nog een andere app die wij je absoluut kunnen aanraden. De app waar we het dan over hebben heet Nike + Running. Met deze app kan je namelijk de competitie aangaan met je vrienden. Buiten dat ontvang je beloningen als je sportieve uitdagingen weet te voltooien. Een ander groot voordeel van deze app is dat hij gratis is.

Zorg ervoor dat je een goede internetverbinding hebt!

Tijdens het hardlopen is het erg belangrijk dat je een goede internetverbinding hebt. Zo wil je natuurlijk de hardloop app kunnen gebruiken en is het luisteren van muziek tijdens het hardlopen erg belangrijk. Muziek zorgt er namelijk voor dat jij net even wat meer uit jezelf haalt. Wil jij apps gebruiken tijdens het hardlopen, dan is Sim Only internet bij Simyo absoluut een aanrader. Mocht jij Sim Only abonnementen vergelijken, dan kom je hier vanzelf achter!

Simyo is zeer flexibel, zo kan je namelijk zelf je data aanpassen. Op deze manier heb je altijd genoeg data en betaal je niet teveel. Momenteel krijg je tot en met 31 januari extra korting op je sim only abonnement dankzij de Doe Je Ding Deals. Hierdoor is het nu nog makkelijker om tijdens het hardlopen gebruik te maken van een hardloopschema!

Beeld: Ketut Subiyanto

Reageer ook