fb
Damespraatjes Damespraatjes

Badderen in een bad vol Prosecco, Gin-Tonic en Mojito is nu dus een ding!

Kennen jullie de mythe over Cleopatra die dagelijks een bad in ezelinnenmelk zou nemen? Of het waar is weten we niet, maar het klinkt als een mooi en ongelofelijk decadent ritueel. Mijn vriend en ik lagen een paar maanden geleden met een Mojito in een zwembad in Mexico. “Zou het mogelijk zijn om een heel bad met Mojito te vullen, een beetje zoals Cleopatra met ezelinnenmelk deed?” vroeg ik hem toen nog. Hij zei dat het mogelijk was, maar dat het hem niet praktisch leek om een heel bad met rum, munt, limoen, suiker en club soda te vullen. Weg geniaal plan.

Mojito bad 

Toen ik die middag in Mexico afscheid nam van het Mojito bad idee, had ik nooit gedacht dat het Mojito bad ooit tóch tot de mogelijkheden zou behoren. Ik kwam namelijk een webshop tegen waar ze Mojito badzout verkopen. Say what?! Ja, ze verkopen Mojito badzout. En niet alleen Mojito badzout, maar ze hebben ook Prosecco badzout, Gin-Tonic badzout, Martini badzout en Fizz Cocktail badzout. Dreams are coming true!

bath-house-badzout-mojito-cocktail

Naast deze badzouten met geweldige ‘smaakjes’, hebben ze ook lipbalsems met cocktailsmaak. Geweldig! Ze hebben de smaken Cosmopolitan, Margarita, Pink Fizz, Champagne en nog veel meer! Je kan het beste de website even bekijken om alle varianten en smaken te bekijken.

13731624_537627256423899_8445348217457680217_n

Ik zie mezelf al helemaal zitten in een bad met Mojito badzout. Om het verhaal écht compleet te maken fantaseer ik er ook nog een glas échte Mojito bij… Of zal ik toch gaan voor een luxe Prosecco bad?

Slechts op één plek te koop

Alle bovenstaande producten zijn van het merk Bath House, wat in Nederland alleen verkrijgbaar is bij Grin & Beam. Bij deze webshop hebben ze trouwens nog veel meer leuke dingen, zoals (woon)accessoires, opschrijfboekjes, posters en keukengerei. Zeker even een kijkje nemen!

Lijkt het jullie ook zo geweldig om in een bad met jouw favo cocktail te zitten? En welk smaakje lijkt jou het lekkerst? 

10400898_465218376998121_2416476222862206476_n

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook