fb
Damespraatjes Damespraatjes

Azzurro Beauty; een weldaad voor lichaam en geest

In de luwte van de duinen en 100 meter van het strand in Noordwijk aan Zee ligt het luxueuze Azzurro Beauty. Een tot de verbeelding sprekend beautycenter waar de nadruk ligt op ‘total wellbeing’. Een plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en om weer optimaal in balans te komen.  

Persoonlijke aandacht en de rustige, luxueuze omgeving zijn de ingrediënten die Azzurro Beauty uniek maken. Vakkundigheid en kwaliteitsproducten maken uw behandeling compleet. In het Beauty Centrum zijn vier ruim opgezette en zeer luxe behandelkamers waaronder een duokamer waar u met twee personen tegelijkertijd behandeld kunt worden.

Ook voor een heerlijk dagje ontspannen kunt u bij Azzurro Beauty terecht. Naast rust en ruimte biedt Azzurro Beauty ook wellness faciliteiten op hoog niveau. Zo kunt u gebruik maken van zwembad, whirlpool, finse sauna, turks stoombad, infrarood cabine, hydromassagebedden en zonnecabines.

Er wordt een ruime keuze aan behandelingen aangeboden; gezichts- en lichaamsbehandelingen, pedicure, manicure en vele extra’s zoals microdermabrasie, Ipl-ontharen en sinds kort ook de Lypossagebehandeling.

Strakke huid met Lypossage

Lypossage is  een nieuwe  figuurcorrigerende  massagetherapie. Een 100% natuurlijke body-shape behandeling die helpt  de huid te verstevigen en het figuur te verbeteren  zonder  chirurgie.  Deze  intensieve massagetherapie  werkt  krachtig  in  op  de  vet- en vochthuishouding waardoor cellulitis verdwijnt en je centimeters in omvang verliest. De  intensiteit  is  afhankelijk  van het probleemgebied en ieder gezond mens kan deze massages zonder risico’s ondergaan. Lypossage geeft snel een zichtbaar resultaat. Weg met die vervelende bobbels op armen, benen, heupen en buik!

Het resultaat van de behandeling is dat omvang van de armen, benen, heupen en buik met vele centimeters afnemen. De huid wordt zichtbaar mooier, strakker en gladder en cellulitis neemt zichtbaar af. Ook de doorbloeding van de huid wordt sterk bevorderd en de uitstraling van uw figuur verbeterd zichtbaar. U zit letterlijk en figuurlijk beter in uw vel.

De Lypossagetherapie bestaat uit een gratis uitgebreide intake waarin een behandelplan wordt opgesteld. U ontvangt vervolgens tien behandelingen met een frequentie van één of twee keer in de week. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde masseuse/Lypossage-therapeute. Ter ondersteuning van de Lypossagekuur ontvangt u een gratis product of voetreflexbehandeling ter bevordering van de kuur.

Ook voor een heerlijk dagje ontspannen kunt u bij Azzurro Beauty terecht. Naast rust en ruimte biedt Azzurro Beauty ook wellness faciliteiten op hoog niveau. Zo kunt u gebruik maken van zwembad, whirlpool, Finse sauna, Turks stoombad, infrarood cabine, hydromassagebedden en zonnecabines.

Mail voor een gratis intake of reservering naar [email protected] of bel (071) 361 47 02.

Azzurro Beauty, Oude Zeeweg 57, Noordwijk, www.azzurrobeauty.nl

Reageer ook