fb
Damespraatjes Damespraatjes

Anouks mooiste momenten van 2018: perfect voor een fotoboek!

Het einde van het jaar is alweer in zicht! Een mooi moment om eens even stil te staan bij wat er allemaal gebeurd is in 2018. Geloof me, dat is behoorlijk wat. Vriendinnen van mij zeggen altijd gekscherend dat geen enkel jaar hetzelfde is in mijn leven. En zo wil ik het ook graag. Ik ben allergisch voor sleur en gooi graag het roer om. Het is maar goed dat we tegenwoordig alles vastleggen met onze mobiele telefoon, want anders zou ik de helft vergeten.

Help, ik word 30!

2019 is het jaar waarin ik 30 word. Natuurlijk nog steeds jong, maar ook geen achttien meer. Gelukkig maar, want hoe ouder ik word, hoe beter ik in mijn vel zit. 2018 was dan ook een goed jaar als ik een beetje door mijn foto’s op mijn telefoon ga. Ik ga dan ook zeker een mooi fotoboek maken van dit jaar. In deze blog mijn mooiste momenten van 2018!

40684572_1805109622877357_8829639353899679744_o

6e plaats op het Nederlands Kampioenschap Paalsport

Op mijn deelname aan het NK Paalsport ben ik het meest trots. Al drie jaar riep ik dat ik mee wilde doen, maar altijd had ik een smoesje om het niet te doen. Een blessure, geen tijd, etc. Dit jaar was voor het eerst dat ik mezelf dwong om een routine te maken, te trainen en daadwerkelijk op het podium te staan. Ik werd 6e en dat vond ik een hele prestatie. Volgend jaar ben ik van plan om weer mee te doen, als ik uiteraard niet weer met een excuus op de proppen kom.

20180602-1724-bewerkt-klein1-760x440

Samen ons huis ingericht

Mijn vriend en ik zijn in september 2017 verhuisd naar een vast huurhuis aan de Prinsengracht in Amsterdam. We pakten dit goed aan door mooie meubels te kopen zodat we er nog jaren kunnen wonen. Bij mooie meubels hoort natuurlijk een lange levertijd, dus begin 2018 kwam alles een beetje binnen. Wat een verschil meubels kunnen maken! In ons vorige huis had ik alles tweedehands gekocht, maar ik ben heel erg blij met onze gecombineerde smaak. Natuurlijk moet er nog steeds gedecoreerd worden, maar dat komt in 2019 wel.

pexels-photo-1444424

Vakantie naar Zuid-Frankrijk

Omdat we in januari 2019 naar Zuid-Afrika gaan voor een rondreis, besloten we in 2018 het rustig aan te doen qua vakantie. We gingen daarom twee weken naar goede vrienden die in Zuid-Frankrijk wonen. Het waren twee topweken! We hebben lekker geluierd, veel gekookt en veel gelachen met onze vrienden. Soms heb je niet meer nodig dan dat.

pexels-photo-1332194

Nieuwe momenten om naar uit te kijken

Bovenstaande momenten komen natuurlijk in een mooi fotoboek als herinnering aan het jaar 2018, maar voor die laatste anderhalve maand van 2018 en voor volgend jaar staan er ook alweer genoeg spannends op de planning. Een tripje naar Barcelona met mijn vriend om alleen maar te eten en te drinken.Een bezoek aan Disneyland Parijs met één van mijn beste vriendinnen, omdat we vinden dat we er voor ons 30ste een keer moeten zijn geweest. Een reis naar Zuid-Afrika met onze lieve vrienden uit Zuid-Frankrijk. Een eigen onderneming die mijn vriend gaat beginnen. Zelf verder groeien als tekstschrijver en paaldanser. Genoeg te doen dus. 2019, ik heb er zin in!

Elk jaar een fotoboek

Het lijkt me geweldig om ook volgend jaar weer een fotoboek bij smartphoto te maken. Het is een hele mooie manier om elk jaar te kijken welke stappen ik gezet heb en wat dingen zijn waar ik met plezier op terug kijk. Maak jij ook regelmatig mooie fotoboeken? Zo ja, wat neem je er allemaal in op? Ook heel leuk: je kan je favoriete herinneringen ook afdrukken op wandecoratie en fotocadeau’s, zoals een mok of een smartphone hoesje. Natuurlijk heel leuk voor jezelf, maar ook om een ander cadeau te doen. Om diegene te bedanken voor een heerlijke vakantie bijvoorbeeld.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook