fb
Damespraatjes Damespraatjes

Anna Wintour en Amy Schumer wisselen voor één dag van baan

I love Amy Schumer! Eerlijk gezegd kende ik haar tot een paar maanden geleden nog niet echt, maar toen ik in een vliegtuig van New York naar Amsterdam zat besloot ik haar show toch een keer te bekijken. En het was geweldig! Hardop lachend zat ik in het vliegtuig, waarbij ik meerdere geïrriteerde blikken tot me gericht kreeg. Aangezien ik het zo ontzettend grappig vond, boeide het me totaal niet en keek ik lekker door.

In één van haar nieuwste sketches heeft wisselt Amy voor één dag van baan met de hoofdredacteur van Vogue: Anna Wintour. Wintour staat bekend als een enorm ijskonijn, naar na het zien van dit filmpje weten we wek beter. Anna’s funny!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook