fb
Damespraatjes Damespraatjes

Anna Nooshin wordt opgemaakt door Dave Roelvink (en we vinden hem nu nog leuker!)

Oke, ik moet toegeven dat ik sinds de start van Expeditie Robinson een beetje verliefd ben geworden op Dave Roelvink. Wat een heerlijk joch met een relaxte persoonlijkheid. Als ik dat laatste van iemand niet had verwacht, was het Dave ‘het ettertje’ Roelvink wel. Honderd procent meegevallen dus én heeft ook nog eens mijn hart gestolen. 

En niet alleen mijn hart denk ik, ook die van zijn mede kandidaten, zoals Anna Nooshin. Ze zijn zelfs zulke goede vrienden dat Anna Dave haar make-up laat doen. Lachen, gieren, brullen. Het eindresultaat is nou niet bepaald geweldig te noemen, maar de weg daar naartoe is een feest voor het oog.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook