fb
Damespraatjes Damespraatjes

Angela Groothuizen onthult 'vette' cheque voor de Voedselbank

Misschien heb jij het nog nooit gehad, maar steeds meer Nederlanders hebben een lege koelkast. Geen brood voor in de lunchtrommel, geen groente bij het avondeten en niks anders drinken dan kraanwater. Hoewel de vraag naar voedselpakketten stijgt, daalt het aanbod. Tijd om hier iets aan te doen!

Angela Een trotse Angela maakt de donatie bekend

Weight Watchers dacht hier net zo over: Tien weken lang vielen deelnemers via het programma Lose for Good vele kilo’s af voor het goede doel. Elke afgevallen kilo stond voor een kilo koffie, suiker, conserven of bijvoorbeeld rijst en pasta voor de Voedselbank. Weight Watchers ambassadeur Angela Groothuizen overhandigde de kilo-cheque aan Pien de Ruig van de Voedselbank. Angela mocht een bedrag van 11.980 kilo onthullen, zeker iets om trots op te zijn.

Weight Watchers
Deelnemers Lose for Good met Angela en Pien

Zelf ook doneren
Hoe veel 11.980 kilo ook is, het is lang niet genoeg om aan de grote vraag te voldoen. Wekelijks halen maar liefst 30.000 gezinnen een pakket en dit cijfer groeit hard door. Als jij ook (eenmalig) voedsel wil doneren of gewoon meer over de voedselbank wil weten, check dan www.voedselbankennederland.nl

Medewerker
Medewerker Voedselbank

 

Reageer ook