fb
Damespraatjes Damespraatjes

Amerikaans management breekt met Glennis Grace: “Niet de tijd of energie om door te gaan”

Een paar maanden geleden stond Nederland even op z’n kop. Glennis Grace gooide hoge ogen bij America’s Got Talent en kwam op het punt ook daar nu echt door te breken. In het kader van deze doorbraak werkte Glennis naast haar Nederlandse management, ook met een Amerikaans management. Gisteravond werd bij RTL Boulevard dat de Amerikaanse partij de samenwerking nu heeft opgezegd.

Zeer onorthodoxe situatie

In een brief die door het management naar Glennis en naar RTL Boulevard werd gestuurd staat het volgende:

“Helaas is dit vanaf het begin altijd een zeer onorthodoxe situatie geweest en is het niet echt soepeler geworden”, luidt de verklaring van het management. “We werken met niemand van onze klanten op deze manier en hebben niet de tijd of energie om door te gaan op dit pad. Dit is niets persoonlijks, soms werken dingen gewoon niet in het bedrijfsleven en nemen partners een andere weg. We zullen Glennis altijd ondersteunen en wensen haar al het aanhoudende succes in de wereld. Het zal zeker naar haar toe komen, daar waren we zeker van.”

Reactie Glennis

Ook Glennis is nu met een statement gekomen. Op haar Instagram schrijft ze:

“Ik zag vanavond tot mijn verrassing bij RTL Boulevard een mail voorbij komen die mijn Amerikaanse ex-management naar mij heeft gestuurd, en daarna blijkbaar naar Boulevard. Voor de duidelijkheid wil ik bevestigen dat ik inderdaad niet meer met hen werk. Met ‘onorthodoxe situatie’ bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden. Dit is overigens niet ongebruikelijk, en voor mij belangrijk om me op Nederland te kunnen blijven focussen, ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken. Maar goed, voor mijn voormalige Amerikaanse management werkte dit dus niet en dat respecteer ik, al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld. Gelukkig kan ik de gesprekken die in de V.S. lopen gewoon zelf overnemen en heb ik al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat. En nu ga ik lekker slapen, morgenochtend vroeg naar Radio 10 met de Ladies of Soul! Liefs, G.”


Dit bericht bekijken op Instagram

Ik zag vanavond tot mijn verrassing bij RTL Boulevard een mail voorbij komen die mijn Amerikaanse ex-management naar mij heeft gestuurd, en daarna blijkbaar naar Boulevard. Voor de duidelijkheid wil ik bevestigen dat ik inderdaad niet meer met hen werk. Met ‘onorthodoxe situatie’ bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden. Dit is overigens niet ongebruikelijk, en voor mij belangrijk om me op Nederland te kunnen blijven focussen, ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken. Maar goed, voor mijn voormalige Amerikaanse management werkte dit dus niet en dat respecteer ik, al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld. Gelukkig kan ik de gesprekken die in de V.S. lopen gewoon zelf overnemen en heb ik al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat. En nu ga ik lekker slapen, morgenochtend vroeg naar Radio 10 met de Ladies of Soul! Liefs, G.

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Wij wensen haar het beste

Een bijzondere situatie waar Glennis gelukkig goed uit lijkt te komen. Kom op Glennis, wij wensen je het beste!

Reageer ook