fb
Damespraatjes Damespraatjes

Alweer 10e editie Hu.man Holidays, de winnaars

Tien jaar geleden vroeg iedereen zich af wat Hans Ubbink in hemelsnaam bedoelde met een VakantieDoeboek voor volwassenen, maar inmiddels is het inspirerende boek een begrip. De speciale 10de editie, die in mei verscheen, daagt ons, ook dit keer weer, uit onszelf niet zo serieus te nemen. De boodschap is duidelijk: Enjoy life! Op Damespraatjes kun je dit boek winnen.

Reisverhalen
Deze bijzondere editie bevat een aantal mooie bijdrages van onder andere Francine Oomen, die laat zien hoe je de boel bij elkaar jat, Bart Chabot en familie, die te hard van stapel lopen, Eddy Posthuma de Boer, die aan het tafelen slaat en Rob Kamphues, die er op wielen op los leeft, maar ook Jan van Mersbergen, winnaar van de BNG Nieuwe Literatuurprijs 2011, René Appel, Marcel Rözer en Henk Rijks komen uitvoerig aan het woord. Verder bevat dit VakantieDoeboek leuke, grappige en eerlijke interviews met mensen die vakantie als lifestyle hebben, zoals een stewardess, trucker en een waarzegster die rondtrekt met een kermis. Verder lees je ook hoe Ken het er vanaf brengt zonder Barbie. En ten slotte zie je in deze editie ook hoe het nieuwe Nederland, in een kwartetspel, netjes op een rijtje, lekker zichzelf staat te wezen.

Over Hu.man Holidays

Op initiatief van ontwerper Hans Ubbink verschijnt ieder jaar het Hu.man Holidays VakantieDoeboek. Met het VakantieDoeboek beleef je het ultieme vakantiegevoel, thuis of onderweg. Het boek staat garant voor vakantieplezier pur sang; ont-moeten, nieuwe indrukken en spannende ondernemingen. Naast verhalen en bijzondere fotoreportages omvat het inspirerende boek veel vakantie-doe-dingen zoals kruiswoordpuzzels, Memory-spellen en recepten. Het Hu.man Holidays VakantieDoeboek #10 is verkrijgbaar via internet op www.humanholidays.com en ligt vanaf mei 2012 bij de betere boekhandels. Verkoopprijs € 18,95. Voor meer informatie zie ook www.hansubbink.com.

Winactie

De winnaars zijn: Ria Oosting en Brigitte vd Arend.

Dames, gefeliciteerd. Jullie krijgen het boek thuis gestuurd.

Reageer ook