Damespraatjes Damespraatjes

Advies gevraagd: Mijn vriend wil bijna nooit meer met me naar bed en we zijn pas 6 maanden samen

Jason en ik zijn zes maanden samen en hebben het heel leuk met elkaar. We doen regelmatig gezellige dingen, films kijken en lange wandelingen maken. Het is duidelijk dat we het fijn hebben samen en hij heeft ook al tegen mij gezegd dat hij van mij houdt en samen een toekomst ziet. Toch is er iets wat mij niet lekker zit: hij heeft nooit zin in seks.

Toen we elkaar net kenden, wist hij van geen ophouden. Maar naarmate de maanden vorderden, had hij eigenlijk nooit meer zin. Hoofdpijn, moe of stress: er is altijd wel een smoesje waar hij mee komt. Ik voel me hier erg door afgewezen en heb het gevoel dat hij mij nu al niet aantrekkelijk meer vindt.

Ik heb het al vaak met hem besproken, maar het eindigt altijd in ruzie. Hij zegt dat het geen smoesjes zijn, maar dat hij zich echt vaak niet lekker voelt. Ik geloof het niet; in het begin had hij hier immers geen last van. Uiteindelijk hebben we nu nog maar eens in de twee weken seks. Soms zelfs langer niet… Het initiatief komt altijd van mij en ook als we het wel doen, heb ik het vermoeden dat hij ongeïnteresseerd is.

We vinden elkaar leuk en ik zou ook graag een toekomst zien met hem. Maar als onze relatie na 6 maanden al zo seksloos is, dan zie ik het somber in voor de toekomst. Wat kan ik doen?

Wil jij deze lezeres voorzien van jouw advies? Dat kan in de reacties onder dit artikel!


Reageer ook