fb
Damespraatjes Damespraatjes

Advies gevraagd: Mijn dochter (16) deelt extreem sexy foto’s met duizenden volgers op Instagram

“Toen mijn dochter Jessa vertelde dat ze een Instagram-account had aangemaakt, zocht ik er aanvankelijk niks achter. Al haar vriendinnen hadden het en het was de eerste jaren allemaal heel onschuldig. Zo nu en dan plaatste ze een foto met vriendinnen, deed iets met een gekke dierenfilter of stuurde berichtjes naar de jongens uit haar klas. Helemaal prima wat mij betreft!”

“Een paar maanden geleden schrok ik mij echter dood, toen ik zag dat Jessa een bikinifoto op Instagram had geplaatst. Onder de foto stond de tekst ‘come and get me’. Ik zag dat hordes jongens elkaar tagde onder de foto en dubbelzinnige reacties achterlieten. Haar volgersaantal schoot na deze sexy foto in één klap omhoog van 200 naar 1.000”

“Toen ik zag dat Jessa deze foto had geplaatst, heb ik haar meteen gebeld en gezegd dat ze de foto moest verwijderen. ‘Dat ga ik niet doen mam, kijk hoeveel volgers ik nu heb!”, was haar respons. Ze weigerde de foto te verwijderen en plaatst sindsdien elke week een extreem sexy foto. Haar hoeveelheid volgers groeit met de dag…”

“Jessa heeft inmiddels duizenden volgers die allemaal genieten van haar sexy foto’s. Ik vind het verschrikkelijk en heb al meerdere keren tegen haar gezegd dat ik het niet wil hebben. Jessa lijkt zich niet te realiseren dat deze foto’s altijd online te zien zullen blijven en dat ze hier later misschien wel spijt van krijgt.”

“Moet ik haar verbieden om nog dit soort foto’s te plaatsen? Of is dit haar eigen verantwoordelijkheid? Ik wil graag weten hoe andere moeders hier mee omgaan. Alvast bedankt.”

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook