fb
Damespraatjes Damespraatjes

Adventskalenders zijn weer helemaal hot! Ontwerp hem met je eigen foto’s

Mijn oudste dochter is nu ruim twee jaar en dit jaar vieren we dan ook voor het eerst echt Sinterklaas met haar. Ze mag haar schoen zetten en op 5 december hopen we dat de goedheiligman ons verrast met een mooie zak cadeaus. Als ik terugdenk aan de Sinterklaasfeestjes die wij vroeger bij mijn ouders thuis vierden, krijg ik een warm gevoel vanbinnen. Het was altijd zo gezellig én we kregen altijd hele leuke cadeautjes. 

Populair schoen-cadeau

Een van de favoriete cadeaus die wij steevast in onze schoen kregen, was een adventskalender. In de kalender zaten chocolaatjes en elke dag mochten we een vakje openmaken om vervolgens het chocolaatje op te eten. Je snapt wel dat dit voor kinderen echt heel erg leuk is!

Helemaal hot

Dit jaar krijgt Sophia zeker een adventskalender in haar schoentje. Deze zijn tegenwoordig weer helemaal hot en veel merken bieden ze dan ook aan. Je hebt ze overigens niet alleen gevuld met chocolade, maar ook met cosmetica of andere kleine spulletjes die zich lenen om in een kalender bewaard te worden. Maar wist je dat je hem ook met jouw eigen foto’s kan vullen? Als je het mij vraagt is dit nog leuker, persoonlijker en origineler dan een kalender met chocolade.

Adventskalender met foto’s

Het maken van een adventskalender met jouw favoriete foto’s, kan je doen bij Smartphoto. Vanaf 1 december mag de ontvanger van de kalender elke dag een vakje openmaken. 24 dagen lang onthult de kalender elke dag een mooie nieuwe foto. Het deurtje van het vakje kan je eraf halen. Zodra het kerstmis is, heb je dan een prachtige fotoposter.

Ideaal cadeau

Een adventskalender met foto’s is een ideaal cadeau voor opa’s, oma’s, goede vrienden of de kids. Vul hem bijvoorbeeld met de gekste foto’s van het kerstfeest van vorig jaar en stop hem in de schoen van de kids. Of ga voor foto’s van alle hoogtepunten die jullie gezin het afgelopen jaar beleefde en geef hem aan opa en oma. Er zijn genoeg ideeën.

Drie designs

Bij Smartphoto kan je kiezen uit drie designs: een kalender met kerstkoekjes, een stad in kerstsfeer of een winterlandschap. De poster is klaar om opgehangen te worden en wordt gemaakt van 300 gram kwaliteitpapier. De adventskalender kost € 12,95.

Praat met ons mee

Wat vind jij van deze adventskalenders? Zou jij dit ook zo’n ontzettend leuk cadeau vinden? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook