fb
Damespraatjes Damespraatjes

Adele is onherkenbaar na flink gewichtsverlies

Adele is een van de beste zangeressen van deze tijd. Hoewel ik zelf geen groot fan van haar muziek ben, kan ik haar als artiest enorm waarderen. Een prachtige vrouw met een geweldige stem. De afgelopen tijd heeft Adele het niet makkelijk gehad. Zij en haar man Simon Konecki zijn recent gescheiden en dat is natuurlijk altijd vreselijk. Gelukkig lijkt het momenteel erg goed met Adele te gaan!

Lol in het leven

Ze heeft weer lol in het leven en dat is voor haar heel belangrijk, naast de zorg voor haar zoon Angelo. Dat ze ook nog is afgevallen is mooi meegenomen, maar haar vrienden zijn vooral blij dat het weer goed met haar gaat,” zegt een bron over de zangeres.

Heel veel afgevallen

En dat Adele wel heel veel is afgevallen, blijkt uit de post die ze deelde vanaf de verjaardag van Drake. Het is misschien een verrassende combi: Adele en Drake, maar sinds zij zijn concert bezocht zijn het goede vrienden.

Prachtige vrouw

Wij vonden Adele al mooi, maar moeten toegeven dat ze er nu nog beter uitziet. Niet door het  verloren gewicht, maar vooral omdat ze er heel gelukkig uitziet. Keep up that good work Adele!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook