fb
Damespraatjes Damespraatjes

Action Ria geeft tips voor Vaderdagcadeautjes

Sokken? Een boek? Een fles wijn? Wat moeten we vader dit jaar nou weer geven? Op de een of andere manier kun je voor je moeder altijd wel een aardig cadeautje verzinnen, maar voor vader blijft het moeilijk. Bovendien is het leuk voor kinderen als ze voor een klein prijsje iets grappigs voor papa kunnen kopen. Damespraatjes vroeg Ria Struijk, beheerder van de Action Fanpagina op Facebook om raad.

“Het is inderdaad altijd weer een klus om iets leuks te verzinnen voor de leukste papa van de wereld”, vindt Ria, “toen mijn kinderen nog klein waren was het Vaderdag-probleem nooit zo moeilijk, mijn vier kinderen hebben wat afgeknutseld voor papa, en de zelfgemaakte prulletjes zijn her en der in huis nog steeds te vinden. Zelfgemaakte kindercadeautjes met de meest aandoenlijke gedichtjes erbij zijn het aller- aller- aller-leukst dat je als papa kunt krijgen.”

Ria Struijk IMG_1798

Toen de kinderen wat groter werden, brak voor Ria haar man de tijd aan dat de kinderen met een voetbal- of motorblad zonder gedichtjes en vaak met aangebrande broodjes een lauwe thee en een sapje uit een pakje voor het bed van papa stonden. “Oke, papa was het hele weekend niet meer aanspreekbaar omdat hij alleen nog maar oog had voor zijn bladen”, lacht Ria. Dit jaar pakt ze het anders aan. Ze gaat samen met haar kinderen papa iets geven waar ze zelf ook een beetje lol aan hebben.

Vaderdag Action

Lang hoeft Ria daar niet over na te denken: haar man krijgt een barbecue. “En laten ze nou net bij Action een mooie barbecue op wielen verkopen.” Maar ja, dan heeft papa zich natuurlijk tonnetje rond zitten eten, dus voor zijn extra pondjes ook maar even wat sportattributen. De kettlebell van 4 kilo is een goed beginnetje om zijn spierbundel te trainen. “En”, gaat Ria verder, “wat dacht je van de draadloze fietscomputer met 14 functies. En als hij dan moe thuiskomt en het luie zweet er af heeft getraind, het overtollige vet heeft dan kan hij natuurlijk wel een lekkere douche gebruiken.” Dus in het mandje gooit Ria ook nog een Dove men+care douchegel. “Zeg nou zelf als vrouw is het 1000 keer fijner als je man niet naar het zweet stinkt maar een heerlijk dove geurtje bij zich draagt”, schaterlacht Ria. Tenslotte heeft ze nog een tip: “Gewoon als extraatje deze toffe drinkbeker voor nog geen euro. Want hoe dan ook, de papa van mijn kinderen is The Best Dad Of The World.”

Wil je meer leuke tips en deals?

Karin van Leeuwen (42 jaar) schrijft vanuit uit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Reageer ook