fb
Damespraatjes Damespraatjes

Abercrombie & Fitch opent eerste Nederlandse winkel in Amsterdam

WOEHOEEEEE! OH YEAAHHHH! NICE… Abercrombie & Fitch komt (ein-de-lijk) naar Nederland! Ik kan niet wachten op de heerlijke vesten,  geweldig vallende spijkerbroeken en last but not least: de gespierde, halfnaakte mannen.

De meeste mensen bezochten deze populaire Amerikaanse keten al in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Ierland, Italië, Japan, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk of in het land van herkomst. Maar, nartuurlijk zijn er ook een hoop new bees die de winkel nog nooit hebben bezocht.

Elke Abercrombie & Fitch winkel is een ware experience!

De opening

Waar?
Leidsestraat 32-34, Amsterdam

Wanneer?    
Donderdag 13 december om 11.00 uur

Hoe? 
Volg A&F op facebook en twitter en wees er 13
december vroeg bij om als een van de eersten de
Abercombie & Fitch ervaring optimaal te beleven
tijdens deze historische opening in Amsterdam.

 

 

 

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Mediastad Hilversum maar heeft ook een grote liefde voor onze, iets chaotischere, hoofdstad: Amsterdam. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook