fb
Damespraatjes Damespraatjes

Alles wat je moet weten over de Victoria’s Secret Show 2024!

Victoria's Secret Show 2024 alles wat je moet weten

De iconische Victoria’s Secret Show keert in 2024 terug, en fans van over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar dit mode-evenement. Na een onderbreking van enkele jaren vanwege kritiek op het imago van de show, heeft Victoria’s Secret de catwalk nieuw leven ingeblazen met een frisse benadering. Wat kunnen we verwachten van de Victoria’s Secret Show in 2024? Hier is alles wat je moet weten!

De terugkeer van een modefenomeen

Victoria’s Secret was jarenlang toonaangevend in de modewereld met haar glinsterende shows vol supermodellen en engelenvleugels. In 2019 werd de show echter stopgezet vanwege dalende kijkcijfers en toenemende kritiek op de beperkte lichaamsdiversiteit en verouderde schoonheidsidealen. Sindsdien heeft het merk hard gewerkt aan een rebranding. In 2024 keert de show terug, maar met een hernieuwde focus op inclusiviteit en diversiteit. Deze editie belooft meer ruimte voor verschillende lichaamsvormen, achtergronden en verhalen van de modellen zelf.

Adriana Lima: een iconische terugkeer

Een van de meest opwindende aankondigingen rondom de Victoria’s Secret Show 2024 is de terugkeer van Adriana Lima. Het Braziliaanse supermodel, dat jarenlang een van de bekendste “Victoria’s Secret Angels” was, verliet de show in 2018. In een emotionele Instagram-post kondigde Lima aan dat ze in 2024 opnieuw over de iconische catwalk zal lopen. Haar terugkeer symboliseert voor velen een verbinding tussen het oude en het nieuwe tijdperk van Victoria’s Secret.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Adriana Lima, die bekendstaat om haar krachtige uitstraling en lange carrière in de modewereld, belichaamt de evolutie van het merk. Het is niet alleen een eerbetoon aan de geschiedenis van de show, maar ook een signaal dat Victoria’s Secret haar roots eert, terwijl ze tegelijkertijd verdergaat met een inclusiever beeld van schoonheid.

Wat is er anders in 2024?

Victoria’s Secret heeft duidelijk gemaakt dat deze show meer zal zijn dan een traditionele modeshow. In 2024 wordt het evenement gelanceerd als een multimediale ervaring, waarbij de focus ligt op verhalen vertellen en empowerment. In plaats van alleen mode te tonen, krijgen de kijkers een blik achter de schermen van de levens van de modellen. Dit betekent dat er naast glamour en catwalkmomenten ook persoonlijke verhalen en uitdagingen van de modellen gedeeld zullen worden. Hierdoor probeert het merk een nieuw, diepgaander gesprek aan te gaan over schoonheid, diversiteit en zelfvertrouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door paloma elsesser (@palomija)

Daarnaast is er een grote verschuiving in het soort modellen dat op de catwalk zal lopen. Terwijl de show vroeger vooral draaide om slanke supermodellen, zijn er nu modellen van verschillende vormen en maten. Deze verandering sluit aan bij de bredere maatschappelijke roep om meer inclusiviteit in de modewereld. Victoria’s Secret heeft de afgelopen jaren onder andere modellen zoals Paloma Elsesser en plus-size model Ali Tate Cutler in hun campagnes betrokken. Dit streven naar inclusiviteit zal ook in de 2024-show duidelijk zichtbaar zijn.

Het decor en de sfeer

Victoria’s Secret staat bekend om de extravagante en indrukwekkende decors van de shows. Hoewel details over het decor van de 2024-show nog niet volledig zijn vrijgegeven, kunnen we ervan uitgaan dat het merk trouw zal blijven aan de glamour en het spektakel waar het om bekendstaat. De shows uit het verleden vonden plaats in steden als New York, Londen en Parijs, en ook dit jaar wordt een grootse locatie verwacht die past bij de ambitieuze comeback.

Kritiek en toekomst

Hoewel de terugkeer van de Victoria’s Secret Show 2024 door velen met enthousiasme wordt ontvangen, is er nog steeds kritiek. Sommige critici vragen zich af of de veranderingen van het merk wel oprecht zijn, of dat ze vooral bedoeld zijn om het imago te redden. Toch is het duidelijk dat de modewereld in beweging is, en dat Victoria’s Secret dit probeert te weerspiegelen met hun nieuwe aanpak.

Met deze show zet het merk een grote stap in de richting van een toekomst waarin mode niet alleen draait om uiterlijk, maar ook om inclusiviteit, diversiteit en de kracht van verhalen. Voor Victoria’s Secret wordt 2024 een jaar van grote veranderingen en een nieuwe kans om de mode-industrie te hervormen.

Bovenste afbeelding: Shutterstock

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook