fb
Damespraatjes Damespraatjes

81 procent van de vrouwen koopt ondergoed voor haar man

Als mannen zich ergens niet druk om kunnen maken, dan is het wel hun ondergoed. Niemand ziet het, denken ze. Toch vergeten ze vaak dat er wél iemand is die het ziet, namelijk één van de belangrijkste personen in zijn leven: zijn partner. Het verbaast ons dan ook niet dat het kopen van mooi ondergoed voor de man vaak wordt gedaan door de vrouw. Een van de grootste ondergoed-afknappers van vrouwen is dat hun man versleten ondergoed draagt en daarom neemt ze het heft in eigen hand. 

Wij mogen kiezen

Maar liefst 81 procent van de vrouwen kiest het ondergoed van haar man uit. Een win-win situatie vinden wij; zo hoeft hij zich daar geen zorgen meer over te maken (als hij dat überhaupt al deed) en kan zij zelf kiezen waar ze tegenaan wil kijken. Wist je trouwens dat de Nederlandse man het liefst in een gewone slip gekleed gaat? En wist je dat het overgrote deel van de Nederlandse vrouw hem juist liever in een boxershort ziet? Ook in dat kader is het fijn dat JIJ het voor hem uitkiest.

Wat vinden mannen belangrijk?

Is er voor mannen dan helemaal niks belangrijk aan hun ondergoed? Dat is niet helemaal waar! Hij wil graag dat het goed past en het geen zweterige bedoeling wordt. Kortom: hij wil dat het comfortabel zit! Wanneer je rekening houdt met deze wensen kom je al snel bij eco-friendly boxershorts voor de heren uit. Eco-friendly ondergoed wordt gemaakt van duurzame en ademende materialen, zoals bijvoorbeeld bamboe. Hierdoor heb je nauwelijks tot geen last van transpiratievlekken en zitten de boxers heerlijk.

Hoe gaat dit bij jou?

Hoe gaat dit bij jou thuis? Koop jij het ondergoed voor je man of doet hij dit zelf? Bij mij koopt hij het regelmatig zelf en ik moet zeggen: hij doet dit goed! Toch denk ik dat hij het helemaal geen probleem vindt als ik zo nu en dan zijn voorraad aanvul. Sterker nog… Ik denk dat hij het heerlijk zal vinden!

Praat met ons mee in de comments onder dit artikel of op Facebook! Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook