fb
Damespraatjes Damespraatjes

7 vrouwen vertellen openhartig over hun eerste tampon ervaring

Mijn eerste menstruatie kwam op een dag waarop ik een waterpolowedstrijd moest spelen. Het ‘voorlopig oplossen’ met maandverbandjes ging voor mij dus niet op. Ik was nog niet half van de schrik bekomen dat ik bloed in mijn onderbroek aantrof, toen ik vrijwel direct met tampons aan de slag moest. Vreselijk vond ik het, de meeste van mijn vriendinnen konden eerst iets meer aan het idee van ongesteld zijn wennen, maar ik niet. Nu, heel wat jaren later, ben ik de waterpolowedstrijd dankbaar. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meteen wist hoe het werkte en het snel een vertrouwd iets werd.

Elke vrouw die tampons gebruikt, kan zich haar eerste ervaring herinneren. App Whisper vroeg vrouwen naar hun ervaringen en bundelde 7 van de meest bijzondere in deze video. Herken jij jezelf in een van de verhalen?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook