fb
Damespraatjes Damespraatjes

7 redenen waarom alleen zijn met Valentijnsdag helemaal niet erg is

Het is Valentijnsdag. En dat kan best even stressen zijn voor mensen die (nog) niemand hebben om dat mee te vieren. Momenteel heb ik een relatie, maar vaak denk ik terug aan de Valentijnsdagen die ik al single spendeerde. Ook dat was heerlijk! Ik kan me goed voorstellen dat je als single soms zou wensen dat je iemand had, maar ik heb hier 7 redenen waarom alleen zijn met Valentijnsdag helemaal niet erg is. Kan jij hier nog wat aan toevoegen?

1. Het scheelt je ontzettend veel geld. Geen nieuw jurkje, nieuwe schoenen, dure bios of fancy restaurant… Top!

2. Je mag zo veel drinken als je zelf wil, want charmant blijven is voor jou helemaal niet nodig. Flesje wijn meer of minder maakt geen bal uit en dat is heerlijk.

3. Buik inhouden, haren mooi en een flinke laag make-up. Het ziet er prachtig uit, maar het is veel gedoe. Als je lekker alleen bent hoef jij je voor niemand op te doffen.

brushes-1837192_960_720

4. Kei hard janken bij de Titanic? Een echte buzzkiller als je samen met je date bent. In je eentje kan je je lekker helemaal laten gaan.

5. Je tijdens het eten bom en bom vol stoppen is not done wanneer je de avond een romantisch einde wil geven. De liefde bedrijven gaat niet wanneer jij een enorme after dinner dip hebt, dus moet je je tijdens het eten beheersen. Gelukkig hoef jij hier geen rekening mee te houden. Een halve liter Ben & Jerry’s als toetje? Kom maar door!

6. Denk je dat je de enige bent die zonder date thuiszit? Dacht het even niet! Er worden veel leuke dingen georganiseerd voor mensen zonder Valentijn. Hier mag jij aan deelnemen en dus heel veel leuke mensen ontmoeten!

7. Kerst, Pasen, je verjaardag… Je hebt al zo veel verplichtingen. Eéntje minder is helemaal niet erg. Fijn wel zelfs.

Ben jij deze Valentijnsdag alleen? En hoe voel je je hierover? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel! Ook suggesties voor leuke ‘solo dates’ zijn van harte welkom!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook