fb
Damespraatjes Damespraatjes

7 onmisbare items voor in je handtas

7 onmisbare items voor in je handtas

Een handtas is een essentieel accessoire voor veel vrouwen. Het is de perfecte plek om al je dagelijkse benodigdheden in op te bergen, zodat je altijd voorbereid bent op elke situatie. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een avondje uitgaat, er zijn een aantal items die je altijd bij je moet hebben. In dit artikel bespreken we 7 dingen die niet mogen ontbreken in jouw handtas.

Portemonnee

Een van de belangrijkste items die je altijd in je handtas moet hebben is je portemonnee. Hierin bewaar je niet alleen je geld, maar ook je bankpas, identiteitsbewijs en eventuele klantenkaarten. Een compacte en overzichtelijke portemonnee is ideaal, zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Bij Bekking & Blitz vind je een ruim assortiment aan stijlvolle portemonnees die perfect in jouw handtas passen. 

Zakagenda

Een zakagenda is een handig item om altijd bij je te hebben. Hierin kun je al je afspraken, to-do-lijstjes en belangrijke notities schrijven, zodat je niets vergeet. Een compacte zakagenda neemt weinig ruimte in beslag in je handtas, maar kan wel van onschatbare waarde zijn.

Telefoon en oplader

Je telefoon is waarschijnlijk een van de items die je het meest bij je hebt, maar het is ook een van de items die je het snelst vergeet. Zorg ervoor dat je altijd je telefoon en een oplader in je handtas hebt, zodat je bereikbaar blijft en niet zonder batterij komt te zitten. Een draagbare oplader kan ook handig zijn voor noodgevallen.

Sleutels

Het is misschien vanzelfsprekend, maar je sleutels zijn ook een essentieel item om bij je te hebben. Zorg ervoor dat je sleutelbos altijd goed georganiseerd is, zodat je snel de juiste sleutel kunt vinden. Een sleutelhanger kan helpen om je sleutels makkelijker terug te vinden in je handtas.

Zonnebril

Een zonnebril is niet alleen een fashion statement, maar ook een praktisch item om bij je te hebben. Of je nu in de auto zit, op een terrasje zit of een wandeling maakt, een zonnebril beschermt je ogen tegen schadelijke UV-stralen en vermindert de kans op hoofdpijn. Kies een zonnebril die bij jouw stijl past en stop hem altijd in je handtas.

Handcrème

Handcrème is een item dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar het is eigenlijk heel belangrijk om je handen gehydrateerd te houden. Vooral in de winter kunnen je handen droog en schraal worden door de kou en de verwarming. Een kleine tube handcrème neemt weinig ruimte in beslag in je handtas en zorgt ervoor dat je altijd zachte en verzorgde handen hebt.

Notitieboekje en pen

Een notitieboekje en pen zijn handige items om bij je te hebben voor het geval dat je iets moet opschrijven. Of het nu gaat om een telefoonnummer, een boodschappenlijstje of een creatieve ingeving, een notitieboekje kan van pas komen op de meest onverwachte momenten. Neem een kijkje bij bekkingblitz.nl en kies een compact formaat dat makkelijk in je handtas past en je zult merken dat het vaak van pas komt.

Afbeelding: Leisara Studio via Unsplash

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook