fb
Damespraatjes Damespraatjes

6 signalen dat een man niet alleen met jou aan het daten is

De fase waarin je aan het daten bent, kan een hele leuke zijn. Alles is nieuw, spannend en intens. Zo’n periode kan op twee manieren eindigen; jullie krijgen een relatie of jullie besluiten te stoppen met daten. Eén van de redenen om te stoppen met het daten van iemand, is wanneer hij niet alleen met jou datet, maar ook met andere vrouwen. Maar hoe weet je dat? Tim Veninga van Mannengeheim legt je uit hoe je dat kan zien.

6 singalen dat een man niet alleen met jou aan het daten is

1. Hij wil alleen doordeweeks afspreken

De weekenden wil hij graag openhouden voor andere dates. Met jou afspreken doet hij daarom alleen doordeweeks.

2. Hij is paranoïde met zijn telefoon

Zijn telefoon laat hij nooit alleen achter, hij is altijd vergrendeld en jij zal hem nooit zomaar in handen krijgen. Waarom? Alleen zo kan hij berichtjes en foto’s van andere vrouwen voor jou verborgen houden.

3. Hij wil alleen op het laatste moment wat afspreken

Samen een weekendje weg of een avondje uit plannen onmogelijk en wil hij last minute iets afspreken? De kans is groot dat hij dit doet omdat hij ‘al zijn opties wil openhouden’ en pas op het laatste moment beslist in welke vrouw hij het meeste zin heeft.

4. Hij voegt je niet toe op social media

Wil een man jou verborgen houden voor anderen? Dan zal hij je nooit toevoegen op social media. De kans dat één van zijn dates ontdekt dat hij van meerdere walletjes snoept, wordt anders wel heel groot.

5. Hij verdwijnt soms ineens volledig van de radar

Sommige mannen zijn niet zo actief op hun telefoon. Maar is hij dat wel en verdwijnt hij soms ineens (zonder uitleg) een hele tijd van de radar? Dan kan het zijn dat er meer aan de hand is.

6. Hij ontkent niet dat hij met anderen datet

Als een man rechtstreeks zegt: “ik spreek niet met anderen af”, dan is de kans klein dat hij dat wel doet. Het kan natuurlijk dat hij liegt, maar over het algemeen doet hij dat niet. Wat mannen wel kunnen doen, is er een beetje omheen praten. Doet hij dat? Dan is er de kans dat hij ook met andere vrouwen datet.

Wil je de uitgebreide uitleg bij deze 6 signalen horen? Bekijk dan zeker de video van Tim Veninga!

Heb jij ooit met een man gedatet die achteraf met nog veel meer vrouwen bleek te daten? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Reageer ook