fb
Damespraatjes Damespraatjes

6 Bodieboost tips om deze zomer te stralen!

“Aah nee, de zomer komt eraan…” Waarschijnlijk is dit bij heel veel dames de eerste gedachte als de zon gaat schijnen. Natuurlijk vinden we het fijn als de zomer komt. Enerzijds wordt het lekker warm en zonnig, anderzijds moeten we dus weer rokjes en bikini’s aan. Enne, dat willen we natuurlijk liever niet! Als we eerlijk zijn komen we niet heel erg strak en stralend de winter uit, allemaal hebben we wel eens last van witte melkflessen en een vetrolletje hier en daar erbij. De winter is ideaal om ons lichaam te verbergen in leuke grote truien van je man of vriend. Helaas, in de zomer is dat geen optie dus hebben we wat extra doorzettingsvermogen en kracht nodig om te zorgen dat we kunnen stralen in deze zomer.

Charlotte Willems

De redactie van Bodieboost en alle bodieboosters zijn vanaf 1 Mei gestart met de bikinibodiemaand. Bodieboost is de populaire afvalmethode van Charlotte Willems. Bodieboosters zijn alle dames en heren die het dieet volgen en samen willen zorgen strak en fit te worden in het echte leven. Bij Bodieboost zijn we online erg actief en iedereen probeert elkaar te helpen en te steunen. Deze maand gaan wij door middel van dagelijkse opdrachten en work-outs ervoor zorgen dat wij klaar zijn om confident onze nieuwe bikini te showen op het strand. Hier voor jullie wat Bodieboost- Zomertips:

1.     Heel belangrijk is dat je nu doelen stelt die haalbaar zijn: “Ik wil deze zomer niet meer mijn buik in hoeven houden”, “Deze zomer wil ik eindelijk een bikini aan in plaats van een badpak.” Dames, het kan!! Stel een haalbaar doel en zorg dat je dit doel elke dag ziet door middel van een moodboard of een briefje en geef NIET op. Maak een before en after foto voor extra motivatie.

2.     Zorg goed voor jezelf. Om je mooi te voelen is het belangrijk om goed voor jezelf, je huid en je haar te zorgen. Verzorg je huid met een goede douche en dagcrème zodat je straks kan stralen met een gezonde gebruinde huid. Breng een bezoekje aan de pedicure om je voeten en nagels te laten verzorgen. Deze dingen zijn ook allemaal belangrijk om je goed te voelen deze zomer.

3.     Probeer vijf keer per week te bewegenHet beste is om intensieve work-outs te doen waarbij je al je spieren gebruikt. Hierdoor is je lichaam strak in de zomer en dat is wat we willen. Er zijn online heel veel verschillende programma’s beschikbaar met video’s die je haarfijn uitleggen hoe je de oefeningen moet doen. Deze dames zijn vaak heel slank en strak en dus ook heel erg motiverend, want dat willen wij ook!

4.     Weet welke bikini bij je past. Zorg dat je een goede bikini koopt die bij je lichaam past. Ga naar winkels waar de verkopers je persoonlijk kunnen helpen en kunnen kijken of alles mooi zit. Ook op internet zijn er overal tips te vinden over welk lichaam welke bikini wel aan moet doen en welke niet. Maar bovenal: zorg dat jij er zelf blij mee bent, want als jij je mooi voelt straal je dat ook uit!!

5.     Blijf veel drinken en fruit eten. Ook in de zomer blijft het belangrijk om heel veel water te drinken. Met water spoel je letterlijk je lichaam schoon omdat alle afvalstoffen uit je lichaam verdwijnen. Eet veel groente en fruit want dit zijn voorbeelden van waterrijkvoedsel. Ze bevatten minder calorieën en zijn zuiverend voor het lichaam. Daarnaast vult het goed en kan je er eigenlijk zoveel van eten als je wilt!

6.     Geniet. Ten eerste geniet van de zon, zonlicht is de bron van al het leven. Dagelijkse blootstelling aan de zon is heel belangrijk want het zorgt voor een goede gezondheid en het zet onze huid cholesterol om in vitamine D. Geniet ook van je rustmomenten en zorg dat je genoeg slaapt. Als jij gezond, energiek en slank door het leven wil gaan moet je er voor zorgen dat je genoeg slaapt.

7.     Be happy and enjoy the summer, let’s boost!!!!

* Je kan elk moment nog beginnen met deze challenge, check onze blog op www.bodieboost.nl

Liefs,

Bibi
Bodieboost Team

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook