fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 trucjes om langer van je schoenen te genieten

Shoe Addicts opgelet! Baal jij er ook zo van als je mooiste paar schoenen er zo afgedragen uitziet dat je ze eigenlijk alleen nog maar aankan bij het uitlaten van de hond of het doen van klusjes in de tuin? Ik heb hier heel vaak last van gehad, en soms zelfs al na een paar weken! Hier was ik zo klaar mee, dat ik extra aandacht aan het mooi houden van mijn schoenen ben gaan besteden. Hier 5 handige trucjes om nog langer van je schoenen te genieten:

1. Laat de zool regelmatig vervangen

Door regelmatig de zool van je schoen te laten vervangen, blijft je schoen veel langer mooi en kan je er beter op lopen. Afgetrapte zolen kunnen erg slecht zijn voor je voetel, enkels en rug. Even naar de schoenmaker en je stappers zijn weer als nieuw!

2. Investeer in kwaliteit

Het lijkt heel fijn, die goedkope schoenen van de markt, maar je kan beter iets langer doorsparen en een kwalitatief goed paar schoenen kopen. Het is zonde als je schoenen na drie keer dragen kapot zijn… Kijk eens bij  de Damesschoenen Shop, hier bieden ze heel veel verschillende schoenen van kwalitatief goede merken aan!

3. Draag ze niet elke dag

Wissel je schonen af. Zo kan het leer tot rust komen en draag je ze minder. Minder dragen is minder slijtage en er dus langer van genieten. Ik heb tien paar schoenen die ik intensief met elkaar afwissel, waarvan zes paar al meer dan een jaar oud. En ik moet zeggen: ze zijn nog in geweldige staat!

4. Stop ze terug in de doos

Bewaar van je dierbare schoenen altijd de doos en het papier wat erin zit! Stop je schoenen na het dragen terug in de doos en stop het papier teug in de schoen. Hierdoor behoudt de schoen haar vorm en worden ze niet blootgesteld aan licht en stof.

5. Sprayen!

Ja, ik ken het: je hebt nieuwe schoenen en trekt ze na het verlaten van de winkel het liefst meteen aan! Probeer jezelf te beheersen en draag schoenen nooit voordat ze zijn ingespoten met een beschermende spray. Doe je dit niet, dan zijn ze minder goed beschermd tegen vuil en nattigheid.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook