fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tips voor vrouwen die graag designer kleding dragen

I luuuuuuvvvv designer stuff. Zonnebrillen, tassen, schoenen en kleding. Ik zou makkelijk een half maandinkomen aan designer spullen uitgeven. I know: niet verstandig, wél leuk! Het resultaat is wel dat ik die maand iets minder luxe kan leven, maar dan kan ik wel iets minder luxe leven met mooie schoenen aan mijn voeten. En dat voelt geweldig! We hebben hier 5 handige tips voor vrouwen die, net als ik, gek zijn op designer kleding.

1. Weet wanneer de nieuwe collecties gepresenteerd worden

Schrijf de dagen dat de nieuwe collecties van je favoriete merken gepresteerd worden in je agenda! Zo weet je precies wat er het komend seizoen helemaal in is en ben jij er als eerste bij. Bekijk ook in welke items de sterren als eerste lopen, dikke kans dat je dit over een paar maanden in het straatbeeld gaat zien.

4

2. Team up with a friend

Heb jij een vriendin die ook helemaal gek is op designer kleding? Team up! Door jullie collecties met elkaar te delen heb je in één klap de dubbele hoeveelheid items. Maak wel goede afspraken over waar jullie de spullen bewaren en hoe lang iemand iets in zijn bezit mag hebben. Het zou zonde zijn als jullie ruzie krijgen.

2

3. Bezoek Winkelstraat.nl

Je kunt natuurlijk alle kleine boutiques afgaan, op zoek naar dat ene perfecte item, maar ik doe het liever anders. Namelijk online! Op een website zoals Winkelstraat.nl vind je merken als Just Cavalli, Michael Kors, Guess, Liu Jo, Nikkie, Versace Jeans en nog veel meer. Alles is in boutique stijl en je kunt dus in één oogopslag de mooiste items van grote designers zien. Ik vind dit echt een heerlijke webshop om gewoon een beetje rond te kijken, maar natuurlijk ook om een perfecte outfit samen te stellen of die geweldige Kenzo tas eens te vergelijken met dat goddelijke model van Coach.

3

4. Ga naar Fashion Week

Dat Fashion Week alleen leuk is als je een beroemde fashion blogger of A-list star bent, is een fabeltje. Oke, je zal als ‘gewone’ vrouw niet front row naast Anna Wintour in New York of Parijs komen te zitten, maar er zijn mogelijkheden. Laat je gezicht zien op kleine feestjes tijdens de Amsterdam Fashion Week en loop rond in Parijs tijdens de Paris Fashion Week. Je doet zo inspiratie op, maar je maakt zo ook je unofficial entrance in de scène. En dat  kan nooit kwaad!

1

5. Verkoop je items als je ze niet meer gebruikt

Staat die prachtige Céline tas al maanden onaangeraakt op de plank en zou je eigenlijk niet eens meer weten waar die Louboutins liggen? Verkoop ze dan! Wat voor jou misschien items zijn die je niet meer interessant of spannend vindt, kan voor een ander een top stuk zijn. Verkoop ze en koop van de opbrengsten weer nieuwe spullen!

Alle items die je in dit artikel ziet, zijn verkrijgbaar via Winkelstraat.nl. Je vindt hier dames– en herenkleding afkomstig uit verschillende boutiques door heel Nederland. Zij verzamelen het voor je, zodat jij niet zelf alle boutiques af hoeft. Ik ben echt een groot fan en we hopen dat jij na het lezen van deze tips ook een kijkje gaat nemen!

Reageer ook