fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tips voor natuurlijke mooie lange nagels

Ik heb nog nooit nepnagels gehad. Niet omdat ik niet van lange nagels houd (ik ben gek op lange nagels!) maar ik vind het veel mooier om mijn eigen nagels lang te laten groeien. Het groeien gaat natuurlijk vanzelf, maar het is aan mij om voorzichtig te zijn met mijn nagels en ervoor te zorgen dat ze niet kapot gaan. Hier zijn 5 tips als jij ook je eigen nagels langt wil laten groeien!

1. Gebruik altijd een base-coat. Ook wanneer je verder geen kleur gebruikt.

2. Houd je nagels en nagelriemen gehydrateerd

3. Gebruik een nagellakremover zonder aceton

4. Trek rubberhandschoenen aan wanneer je gaat schoonmaken

5. Stop je nagels niet in je mond!

Bekijk de uitgebreide versie van deze tips in dit filmpje!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Hendrik -

Mijn vriendin heeft nagelextenties laten zetten. Haar nagels komen nu ongeveer anderhalve centimeter boven haar vingertoppen. Ik vind haar nieuwe lange nagels wel heel erg “sexy”.

Reageer ook