fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tips voor de ultieme lazy Sunday!

Een zacht briesje waait door het openstaande raam en strijkt langs je gezicht. Snel werp je een blik op de klok om te zien of je niet te laat komt voor je werk, maar al snel herinner je je dat je nog lekker een dagje vrij hebt. Je sluit je ogen, draait je nog eens lekker om, voelt je hoofd in het zachte kussen en besluit dat je er een heerlijke lazy sunday van gaat maken. Heel goed, want door in het weekend écht tot rust te komen presteer je de rest van de week beter. Maar ontspannen… Hoe doe je dat eigenlijk? Wij hebben hier 5 gouden tips voor de ultieme lazy sunday!

1. Blijf in bed totdat je echt echt niet meer uithoudt

Het klinkt misschien een beetje gek, maar dwing jezelf om na het wakker worden even lekker te blijven liggen. Natuurlijk hoef je niet naar het plafond te staren, dus pak er vooral een heerlijk boek of je favoriete Netflix serie bij. Door nét even wat langer te blijven liggen start je de dag straks met nog meer plezier. Echt helemaal klaar met je bed? De bank of het bad volstaan uiteraard ook!

2. Pak uit met een spectaculair ontbijt

Dit gedeelte van de ochtend heeft wat voorbereiding nodig. Niet alle supermarkten zijn open op zondag en eigenlijk heb je ook helemaal geen zin om dan boodschappen te doen. Zorg er daarom voor dat je op zaterdag alle croissants, bakjes fruitsalade en verse eitjes in huis hebt! Op zondag duik je op je dooie gemakje de keuken in en hoeft het alleen nog maar klaar te maken. Maak het een traditie om het ontbijt (of de brunch) extra bijzonder op te dienen. Bijvoorbeeld met deze geweldige kat koffiemok of dit schattige kussentje voor je ei

kaffeebecher-katze_1
egg_pillow_cup_1

3. Maak het huis zo relaxt mogelijk

Na jullie super Sunday breakfast is het tijd om uit te buiken. Heerlijk plof je neer op een bank vol kussens of in jouw favoriete luie stoel. Red je het niet tot de bank? Dit dutje kan je ook gewoon aan tafel doen met dit zachte roze kat kussen (ook handig voor op kantoor trouwens).

cat_nap_cushion_pink_1

Het uitbuiken mondt uit in een rustgevend middagdutje… Wanneer je wakker wordt zet je gezellig wat kaarsjes aan. Als het donker wordt zet je nog wat meer verlichting aan, zoals bijvoorbeeld deze lichtbak-tafellamp. Helemaal hip!

cinema_light_box_1

4. Open ‘Spa at Home’

Het is tijd voor een wat serieuzer klusje: het openen van je eigen spa! Laat het bad vollopen, boek je partner voor het geven van een massage en neem de tijd om je hele lichaam tot rust te laten komen. Ook is zondag het perfecte moment om je benen te scheren, je wenkbrauwen te epileren en je nagels te lakken. Hier heb je de rest van de week waarschijnlijk een stuk minder tijd voor. Geen zin om te wachten op het drogen van je nagels? Kijk dan zeker even naar deze super schattige (en handige) eenhoorn nagellakdroger!

unicorn-nail-dryer_1

5. Laat eten bezorgen en duik zo snel mogelijk weer je bed in

Zijn je nagels droog? Top! Dan kan je namelijk je tablet, telefoon of computer pakken om die ene (bij voorkeur ongezonde) maaltijd te bestellen waar je de rest van de week niet meer aan mag denken van jezelf. Heb je je pizza, broodje döner en/of bak Chinees weer achter de kiezen? Dan is het weer tijd voor een goede uitbuiksessie in bed. Pak dat boek of die serie van vanmorgen er nog even bij en sluit de dag precies zo af zoals je hem begon: met je ogen lekker gesloten.

Alle producten die je in dit artikel ziet, zijn afkomstig van Radbag. Radbag is een webshop met handige gadgets en mooie cadeau’s. Wij vinden deze spullen altijd heel erg leuk voor onszelf, maar ook om cadeau te doen. Zeker even een kijkje nemen dus 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook