fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tips om last minute kerstcadeaus te scoren

Het is bijna kerst, je kan de gourmet al bijna ruiken! Ook onder de boom zie je dat het steeds dichterbij komt, iedereen heeft zijn cadeautjes al onder de vrolijk versierde takken gelegd. Iedereen behalve jij. Jij was druk. Druk met het voorbereiden van de gourmet, druk met het regelen van 4 extra eetkamerstoelen, druk met de bende van de kids opruimen… Wat nu?! Met deze 5 tips sla jij laste minute toch nog je kerstcadeaus in! Enne, je hoeft er het huis niet voor uit.

1. Koop het online

Duik achter je computer en bestel daar vandaag nog je cadeaus! Bij veel webshops heb je het dan de volgende dag nog in huis. Zo ook bij Lobbes, een online speelgoedwinkel waar ze naast speelgoed ook boeken, woonproducten en kantoor artikelen verkopen. Bestel voor 17:00 uur en je hebt het de volgende dag onder de kerstboom!

2. Ga de zolder op

Kijk op zolder eens rond of je nog oude troep hebt liggen. Een ‘vintage’ vaas voor je moeder, die 70’s jeans (is weer helemaal terug!) voor je dochter en de nog onuitgepakte vlieger voor je man. Pak het mooi in, verzin er een goed verhaal bij en het maakt niks uit dat je geen tijd meer had om de stad in te gaan!

3. Knutsel zelf iets

Knutsel een leuk DIY cadeau met spullen die je al in huis hebt! Klik hier om leuke DIY video’s te bekijken!

4. Maak waardebonnen

Maak zelf bonnen die je familieleden kunnen inwisselen bij je. Denk bijvoorbeeld aan massagebonnen, afwasbonnen, ontbijt op bed bonnen en autowas bonnen. Let wel op dat je de sensuele massagebon niet per ongeluk aan je schoonvader geeft.

5. Bel de buurvrouw

Beter een goede buur dan een verre vriend zeg ik altijd maar. Wellicht heeft je buurvrouw (of man natuurlijk) nog extra spullen liggen waar ze vanaf wil. Misschien heeft ze een zoon die net een aantal jaar ouder is dan jouw zoon, wellicht kan je wat van zijn oude speelgoed overnemen?

 

Reageer ook