fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tips om jullie jubileum onvergetelijk te maken

Kan jij je het nog herinneren, de dag dat je hopeloos verliefd werd op je huidige partner? Misschien was het wel op een hele bijzondere plek of op een moment waarop je absoluut geen liefde verwachtte te vinden. En was het liefde op het eerste gezicht of ontstond er pas later ‘iets’? Hoe het ook ging: jullie liefde verdient het om gevierd te worden. Liefde is tenslotte hetgeen wat het leven fijn en leuk maakt. Wij zijn dan ook van de overtuiging dat je elk jubileum zou mogen vieren, of je nou één, tien of honderd jaar samen bent. 

Een jubileum kan je op diverse manieren interpreteren. Zo tellen veel mensen de jaren dat ze getrouwd zijn, maar kan je ook de  jaren tellen die je samen bent. Maar net wat jij wil en prettig vindt. Hoe je het ook telt: elk jubileum is bijzonder en verdient het om gevierd te worden. Wil je groots uitpakken? Dan hebben wij 5 goede tips voor je.

1. Vergeet je jubileum niet

De grootste fout die je bij een jubileum kunt maken, is hem vergeten. We horen regelmatig van vrouwen dat hun man hun huwelijksdag is vergeten, maar ook andersom gebeurt het. Of je het nou uit je hoofd weet of je jezelf moet helpen met melding in je telefoon; vergeet het niet!

2. Verras je partner met een mooi geschenk

Een jubileum vieren draait natuurlijk om jullie liefde en niet om spullen, maar het is ook mooi om jouw geliefde te verrassen met een mooi geschenk. Kies voor iets wat hij de rest voor zijn leven kan houden/gebruiken, zoals een bijzonder schilderij of een mooi horloge.

3. Vier het met z’n tweeën

Plan op de dag of het weekend van jullie jubileum een mooi moment waarop jullie echt even alleen met elkaar zijn. Je kunt samen een weekend weg, maar ook een romantisch etentje bij jullie thuis is perfect. Als jullie maar echt even samen zijn, zonder kinderen of andere vrienden en familieleden. Blik terug op de mooie jaren en maak plannen voor de komende jaren. Geniet van het moment en voel weer de liefde zoals jullie hem voelden toen jullie elkaar voor het eerst in de ogen keken.

4. Deel jullie geluk met jullie vrienden en familie

Naast dat het heel belangrijk is om een jubileum met z’n tweeën te vieren, is het minstens net zo belangrijk om het ook met jullie familie en vrienden te vieren! Organiseer een mooie reis of een geweldig feest. Nodig al je vrienden op spectaculaire wijze uit, door ze allemaal een échte papieren jubileumkaart ter uitnodiging voor het feest te sturen. Een e-vite is helemaal van nu, maar mist toch dat stukje romantiek. Wil je de spanning opbouwen? Stuur dan eerst een Save the date kaart, waarop je nog geen details, maar alleen een datum aan je gasten doorgeeft. Een paar weken later volgt dan de echte uitnodiging.

5. Laat elkaar voelen hoeveel je van elkaar houdt

Het aller belangrijkste op een jubileum is dat je elkaar dat merken hoeveel je van elkaar houdt. Je kunt nog zo veel cadeau’s, reisjes of etentjes plannen, als je elkaar niet laten voelen hoeveel je van de ander houdt, heeft het geen zin. Laat je partner elke dag merken dat je blij met hem bent en waardeer de liefde en aandacht die hij voor jou heeft.

Jubileumkaarten bestellen?

Bij Fuif.nl kan je prachtige jubileumkaarten voor jullie feest bestellen. Je kunt kiezen voor één van hun ontwerpen (wij vinden ze erg mooi) of je kunt er zelf een ontwerpen (ook heel cool natuurlijk). Je kunt de kaarten bewerken en personaliseren, zodat hij precies is zoals jullie dat graag willen. Denk hierbij niet alleen aan de teksten op en in de kaart, maar ook aan het papiersoort waar de kaart van gemaakt is.

fuif 2
fuif 1

Voordat je een grote hoeveelheid kaarten bestelt, kan je zelf eerst een proefexemplaar ontvangen. Zo weet je zeker dat hij goed is en aansluit bij alle wensen. Tot slot laat je aan Fuif weten hoeveel kaarten je wil en hoe ze naar je gasten verzonden mogen worden. Dit kan jij zelf doen, maar ook Fuif kan ze voor jullie adresseren en op de post doen.

fuif 3
fuif 4

Reageer ook