fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tips om je seksleven nieuw leven in te blazen (of gewoon nog spannender te maken)

Jullie zijn gek op elkaar, kennen elkaar al jaren en weten bijna alles van elkaar. Dit vertrouwde gevoel is een hele fijne bijkomstigheid bij het hebben van een lange relatie en voor veel mensen zelfs het hoogst haalbare doel. Maar, er kleven ook wat nadelen aan… Zo is het voor veel stellen die al zo lang samen zijn lastig om het in de slaapkamer spannend en uitdagend te houden. We hebben een paar goede tips hoe jullie je seksleven weer nieuw leven in kunnen blazen. 

1. Rollenspel

Praat jij ooit met je partner over jullie seksleven? Het is heel goed om hier open en eerlijk met elkaar over in gesprek te blijven. Zo houd je het ook na heel wat jaar samen spannend en sexy. Vraag eens naar zijn grootste seksuele fantasie en maak deze werkelijkheid door middel van een rollenspel. Ook leuk: verras hem een keer met een onverwacht en spannend rollenspel wanneer hij thuiskomt uit zijn werk.

2. Sextoys

Waar vroeger nogal een taboe op sextoys heerste, zien tegenwoordig steeds meer stellen ze als een verrijking van hun seksleven. Experimenteer eens met vibrators of met een dildo. Of misschien lijkt het je wel wat om een keer een buttplug te proberen? Het kan natuurlijk eng zijn om dit met je partner te bespreken. Maar doe het toch! De kans is groot dat hij er ook ooit over nagedacht heeft, maar het niet durfde te zeggen. Dikke kans dat hij alleen maar blij is als jij erover begint.

3. Lingerie

Vrouwen besteden vaak veel aandacht aan hun kleding, haar, schoenen en make-up. Maar wat hebben ze daaronder? Hun ‘gewone’ ondergoed. Niks mis mee natuurlijk, maar waarom zou je niet ook je best doen om er onder je kleding verleidelijk uit te zien? Het is een hele goede manier om aan je partner te laten merken dat je er graag mooi uitziet voor hem.

4. Massage

Geef elkaar regelmatig een fijne en ontspannen massage. Hierbij hoeft seks helemaal niet centraal te staan, maar door zo ontspannen met elkaar lichamen bezig te zijn, weet je nooit wat er kan gebeuren…

5. Libidoverhogers 

Lijkt het soms alsof je seksdrive enorm is afgenomen? Dan zouden libidoverhogers misschien kunnen werken. Er zijn heel veel verschillende soorten, voor zowel mannen als vrouwen. Kijk eens op de website van Sexshop City, als je de libidoverhogers zou willen proberen.

Reageer ook