fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tips om er met een klein budget altijd goed uit te zien

Ik ben gek op Parijs. De mooie gebouwen, het heerlijke eten en het geweldige gevoel voor mode van haar inwoners maken het elke keer weer een feestje om erheen te gaan. Wat mij opvalt, is dat Parisiennes er ook met een kleiner budget geweldig uitzien. Dit komt natuurlijk door hun geweldige gevoel voor stijl, maar ook hun slimme koopkunsten dragen daar aan bij. We geven je hier 5 tips om er met een klein budget altijd goed uit te zien:

1. Bezoek tweedehands boetiekjes

Kleding in een tweedehands winkel vies en oud? No way! Het klopt dat er heel wat mindere items tussenzitten, maar je treft zo nu en dan prachtige vintage designer items aan. Zo kocht ik ooit een oude Gucci portemonnee die weer helemaal mode was.

2. Wees altijd op de hoogte van de laatste trends

Door simpelweg te dragen wat mode is, zie je er eigenlijk altijd goed uit. Blader door modebladen zoals de Vogue, Elle of Bazaar. Nadeel: de bladen kosten geld. Wil je gratis modeadvies bezoek dan een gratis online vrouwenmagazine zoals Damespraatjes of blijf op de hoogte op het gebied van lifestyle bij Fashionlab. 

3. Maak gebruik van kortingwebsites

Er zijn heel veel websites waar je kortingscodes voor verschillende webshops kunt krijgen. Wil je online iets kopen? Bekijk dan eerst even waar je korting kunt pakken, het scheelt je toch weer een bepaald percentage van je aankoop. Niet alleen voor kleding is dit heel handig, ook korting bij Media-Markt of andere electronicawinkels is heel normaal.

4. Wissel kleding uit met vriendinnen

Door kleding met vriendinnen te delen heb je niet één, maar meerdere kledingkasten om uit te kiezen. Het scheelt je heel veel geld en tijd om zo nu en dan wat te lenen van een vriendin. Maar, wel netjes en schoon teruggegeven achteraf. Zo voorkom je dat spullen kwijtraken en dat jullie ruzie krijgen.

5. Investeer in een paar prachtige eye catchers

Spaar voor een paar dure items, zoals een mooie tas, opvallende schoenen of een designer zonnebril. Deze dure accessoires werken als eye catcher. Shop de rest van je outfit bij goedkope winkels en je hebt zo een prachtige mix.

Reageer ook