fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 tekenen dat jij een Instagram addict bent

Om mij heen zie ik ze steeds meer: Instagram addicts. Het zijn veelal vrouwen, staan permanent met een telefoon in hun hand en zijn altijd perfect geinformeerd. Herken jij jezelf hierin? Lees dan zeker de onderstaande 5 punten. Die zul je ongetwijfeld (deels) herkennen als jij echt een Instagram addict bent!

1. Een vrij moment zonder Insta, is een vrij moment niet geleefd

5 minuten in de wachtkamer? Insta! In de trein? Insta! Op de wc? Insta! Gedurende elk moment dat jij even niks aan je hoofd hebt, pak jij je telefoon en check je snel je Insta. Het geeft een soort van rust en laat het ‘loze’ momentje snel voorbij gaan.

2. Jij kent de Instagram namen van al je vrienden uit je hoofd

Veel mensen hebben op Instagram een andere gebruikersnaam dan hun echte naam. Jij kent deze namen uit je hoofd en zou mensen in het echte leven ook bijna met die namen aanspreken. @marablikslager? Haha, zeg maar gewoon Mara hoor!

3. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt check je meteen je feed

De één bekijkt eerst het nieuws, de ander stapt meteen onder de douche. Maar een echte Insta addict checkt eerst haar Instagram feed. Alles bekeken en niks gemist? Pas dan kan jouw dag beginnen.

4. Facebook is leuk, maar als je moest kiezen zou je voor Insta gaan

Nooit meer Facebook of nooit meer Insta? Deze vraag is makkelijk voor jou! Facebook is natuurlijk ook leuk, maar zonder Instagram kan je echt niet leven.

5. Op vakantie zorg je ervoor dat je in een hotel met WiFi zit, zodat je al je kiekjes meteen kunt posten

Sommige mensen willen WiFi in hun hotel zodat ze kunnen mailen en appen. Dat doe jij natuurlijk ook, maar vooral aan het posten van vakantiekiekjes is voor jou een goede reden om een hotel met WiFi te boeken. Stromen de likes al binnen?

Lees ook: Zo zagen de grootste Instagram sterren eruit voor hun plastische chirurgie

before-after

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook