fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 supergave interieur ideeën

Over mannen en bruidsjurken zeggen ze weleens: als je de ware hebt gevonden moet je stoppen met shoppen… Ik geloof daar best wel in, maar niet op ieder vlak. Zo kijk ik daar op het gebied van kleding en interieur helemaal anders tegenaan, hier ben ik NOOIT klaar met shoppen. Vandaag was ik eens lekker aan het rondkijken naar mooie interieur ideeën en kwam deze gave dingen tegen:

1.Kast als eye-catcher

Oke, hier ben ik al langer helemaal weg van! Een kast gebruiken als eye-catcher… Hoe handig is dat? Niet gedacht dat kratjes vol troep ooit nog eens hip werden. Gelukkig is dat nu wel zo, haha! Wat vind jij van onderstaande kast? Ik ben er helemaal weg van in ieder geval.

KODDE ARCHITECTEN BNA

(C) Kodde Architecten/homify

2. Vintage badkamer

Momenteel ben ik niet helemaal gelukkig met mijn badkamer en ben dus ook hard op zoek naar een nieuwe stijl. Ik kwam deze vintage stijl badkamer tegen en ben in love! Een houten vloer is hierbij onmisbaar en écht heel vet.

Kenny & Mason

(C) Kenny & Mason/homify

3. Warm schapenvel

Ja, ja, ja! Vroeger had ik zo’n lekker schapenvelletje, maar die is helaas gesneuveld bij de verhuizing. Ik mis hem nog elke dag, want hij zag er leuk uit als vloerkleed, maar ook gedrapeerd over een stoel. Multifunctioneel dingetje dus.

Recush

(C) Recush/homify

4. Waanzinnige wandtegels

Deze tegels zijn zo gaaf én helemaal hip! Niet alleen zijn tegels helemaal handig in de badkamer, maar zelfs in de slaap- en huiskamer zijn ze super hot. Waar zou jij ze het liefste zien hangen?

Na No Wo Architectici

(C) Na No Wo Architectici/homify

5. Modern-vintage keuken

Ik was laatst bij vrienden thuis die een keuken in deze stijl hebben. In het echt is het nog zo veel gaver dan op de foto! Echte eye-catchers zijn bijvoorbeeld de mintgroene ijskast of sloopthouten tafel.

Mocolocco

(C) Mocolocco/homify

Wil je meer lekkere interieur inspiratie? Neem dan eens een kijkje op Homify, een heerlijke website voor iedereen die gek is op mooie interieur ideeën !

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook