fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 super geheime Pokémon GO tips waarmee jij je voordeel gaat doen

Hoewel er was voorspeld dat een groot deel van de mensen er nu wel klaar mee zou zijn, is het nog steeds een van de meest gespeelde spellen van ons land: Pokémon GO! Ik heb het zelf ook een tijdje gespeeld, maar echt goed was ik er niet in. Daarnaast had ik te weinig tijd om op zoek te gaan naar Pokémon en werd het verschil tussen de rest van de wereld en mij wel heel snel groter. Ik besloot op te geven (ja, het is zwak) en de app van mijn telefoon te verwijderen.

Maar hoewel ik het niet meer speel, zie ik het om mij heen nog wel heel veel. En dat vind ik leuk! Pokémon GO is wat mij betreft de leukste app van dit jaar en al helemaal van deze zomer. Voor de mensen die het nog wel spelen kwamen we een video tegen met super geheime Pokémon GO tips waar jij je voordeel mee gaat doen! Bekijk de video hier.

En? Heb jij iets aan deze tips? We zijn heel benieuwd! En heb jij zelf nog goede Pokémon GO tips, laat het dan weten in de comments. Zo kunnen we elkaar helpen om samen nog beter en met nog meer plezier te spelen!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook