fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 romantische plekjes in Europa

De romantiek is niet alleen terug te vinden in Parijs. Heel Europa heeft verschillende plekjes waar jij met je partner kunt genieten. Wil jij weten waar? Damespraatjes vroeg reisspecialist Jiba naar vijf super romantische plekken van Europa. Leuk om samen te boeken, maar ook om de ander mee te verassen!

Kreta

Oudheid op Kreta
Kreta wordt ook wel “het liefdeseiland van Griekenland” genoemd en dat is niet voor niets. De schilderachtige dorpjes, prachtige natuur en de rijke geschiedenis zorgen voor een heerlijke sfeer. Rethymnon is een dorpje dat je eens gezien moet hebben. Het oude fort en de Vaticaanse haven zorgen voor een geweldig decor voor jullie vakantie!

Algarve
Stranden in de Algarve
Om de romantiek op Portugal te ontdekken, ga je weg van de grote stranden en steden. Bezoek eens samen de kleine, verlaten stranden en straatjes. Een mooi plekje om te bezoeken is Kaap San Vicente. Vanaf deze kaap heb je een prachtig en uniek uitzicht, wat het super romantisch maakt!

Mallorca

Afwisseling op Mallorca

Mallorca is niet alleen maar goed voor het nachtleven, maar ook om de liefde weer op te laten bloeien. Dit afwisselende eiland biedt veel leuke en romantische plekjes om samen te bezoeken. Een daarvan is de mooie en oude stad Palma de Mallorca, het lijkt hier wel alsof de tijd stil gestaan heeft.

Marrakech
Belevingen in Marrakech
Wil je voor de ultieme romantische sferen gaan, bezoek dan eens Marrakech. De hoofdstad van Marokko is een oude en kleurrijke stad, waar je samen heerlijk doorheen kunt slenteren. In de straten is er veel te zien en te beleven, van slangenbezweerders tot waarzeggers. Je kijkt hier je ogen uit!

Sardinie
Natuur op Sardinië
Houd je van stranden, natuur en cultuur, dan is Sardinië the place to be. Een rustige plek waar je samen tot rust kan komen is het dorpje Tanaunella. Maak hier samen een mooie strandwandeling en geniet samen van een prachtige zonsondergang. Laat je verrassen door dit romantische eiland van Italië.

Romantiek met Jiba
Europa heeft natuurlijk nog veel meer Romance bestemmingen te bieden. Een vakantieverblijf die minimaal 4 sterren heeft? Kijk dan eens op www.jiba.nl/Romance

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook