fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 redenen waarom single moms geweldig zijn

Oh, wat horen we vaak negativiteit rondom het onderwerp ‘single moms’. Hoewel in je eentje een kind opvoeden niet altijd ideaal is, vinden wij het helemaal niet nodig om dit steeds te benadrukken. Kijk eens naar alle positieve kanten van het alleen opvoeden van je kinderen… Single moms zijn geweldig er wel om deze 5 redenen!

1. You don’t need a man to make it happen!

The Pussycat Dolls zongen het al, maar jij hebt écht geen man nodig. Kinderen opvoeden kan je prima zelf en dat mag de wereld best weten.

2. Belangrijke beslissingen neem jij zelf

Veel stellen willen urenlang overleg, wegen alles tegen elkaar af en maken soms flink wat ruzie. Jij neemt de beslissingen gewoon zelf en dat gaat net zo goed als dat je het samen met iemand zou doen.

3. What doesn’t kill you makes you stronger

Ja, het is zwaar om alleen kinderen op te voeden. Maar zwaar betekent niet onmogelijk, het maakt je sterker dan wie dan ook!

4. Je bent de koningin van het plannen

Kids naar school, werken, het huishouden, sportclubjes en nog veel meer… Jij weet het altijd zo te plannen dat het nét lukt. Je gaat ’s avonds moe maar erg voldaan naar bed.

5. Je dwingt respect af

Waarom? Zie alle bovenstaande punten! Je bent een moeder, vader, vriend, vriendin, leraar, mentor en taxichauffeur in één. De single moms van deze wereld mogen zich soms best even realiseren waarom ze zo geweldig zijn!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook