fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 redenen waarom hij je negeert

Verschrikkelijk vind ik het, genegeerd worden. En ik ben niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat iemand negeren veel erger is dan ruzie met iemand maken. Je voelt je buitengesloten, niet gehoord en heel machteloos. Dit werkt zo in vriendschappen en met vreemden, maar al helemaal als je een relatie met iemand hebt.

Geen idee waarom

Er zijn situaties waarin je weet of begrijpt dat hij je berichtjes niet beantwoordt, je telefoontjes wegdrukt en niet meer naar je toekomt. Maar wat doe je als je geen idee hebt waarom hij dat doet én hij je ook negeert als jij vraagt waarom hij je negeert? Zelf op onderzoek uitgaan. Dating coach Tim Veninga onthult vijf redenen waarom mannen je kunnen negeren.

5 redenen waarom hij je negeert

1. Hij is boos op je en negeert je uit wraak

2. Hij is gekwetst en heeft tijd nodig

3. Er is iets gaande in zijn leven waardoor hij te druk is voor contact met jou

4. Hij wordt op dit moment serieus met een andere vrouw

5. Hij is op je uitgekeken en heeft geen zin om je uit te leggen waarom

Meer weten?

Wil je hier meer over te weten komen? Bekijk dan de uitgebreide YouTube video van Tim Veninga!

Praat mee

Ben jij ooit door een man genegeerd? Wat deed je toen? En is het daarna nog goedgekomen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Roos -

Helemaal gelijk wat je vertelt over negeren van mannen, heb het zelf in mijn huwelijk mee gemaakt, werd ik genegeerd terwijl je in het zelfde huis woont vaak maanden lang. Nou mag je wel kort door de bocht zeggen zo reageren mannen nu een maal, maar wij vrouwen zijn geen jojo’s die je van de plank afhaald wanneer het hun zint,ook deze haantjes behoren hiermee om te leren gaan.hierdoor wordt een vrouw erg gekwetst. Zeker ik als HSPer kwam zo hard aan, Je begrijpt mijn huwelijk bestaat niet meer, god zij dank.
Maar jaren later, ik heb ook een zoon en zijn vriendin is narcistisch en hij mag van haar niet meer met mij omgaan dat vind ik heel moeilijk vooral mijn zoon en ik haden (hebben) een hele goede band, dat is toch anders, voor hem heb ik onvoorwaardelijke liefde en zal hem nooit laten vallen.
Ik zie het dat het een les is voor hem, of is het een familie karma, maar het doet ooh zo’n pijn om door je eigen zoon genegeerd te worden.

Reageer ook