fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 redenen waarom een korte trouwjurk helemaal cool is!

Ben je verloofd met de liefde van je leven? Gefeliciteerd! Er zal de komende tijd ontzettend veel op je afkomen. Vooral veel leuke dingen, zoals het kiezen van een jurk, zoeken naar een locatie en al je vrienden en familie op de hoogte stellen van de verloving. Maar, aan een huwelijk zijn ook minder spectaculaire kanten verbonden. Zo vinden maar weinig mensen het vastleggen van de huwelijkse voorwaarden een gezellige activiteit en ook de nachtelijke voorbereidingsuurtjes gaan je niet in de koude kleren zitten. Toch is het hard nodig en minstens net zo belangrijk als alle leuke dingen.

Gelukkig hebben we het in dit artikel over een gezellig onderwerp, namelijk het kiezen van een jurk. En dan specifiek, over het kiezen van een korte trouwjurk. Hier 5 redenen waarom dat helemaal cool is!

 5 redenen waarom een korte trouwjurk helemaal cool is!

1. Je gasten verwachten het niet

Als ik mijn ogen sluit en aan een bruid denk, denk ik eigenlijk altijd aan een vrouw in een lange witte jurk. En ik ben niet de enige, want de meeste mensen zijn verrast als een bruid voor een korte of gekleurde jurk kiest. Houd jij ervan onvoorspelbaar te zijn? Dan is een korte jurk zeker een idee!

2. Een korte trouwjurk staat super speels

Een korte jurk is stoer, speels en staat heel veel mensen heel erg mooi! Net als bij een lange trouwjurk, kan je ook bij een  korte trouwjurk uit verschillende modellen kiezen. Kijk naar je figuur en maak op basis daarvan een keuze. In de bruidsmodewinkel kunnen ze je hierbij helpen!

3. Het is een prachtige manier om je geweldige benen te showen

Heb jij mooie benen? Of ben je er gewoon dol op om wat huid te showen? Dan is een korte trouwjurk ook écht wat voor jou. Vooral als je benen een lichaamsdeel zijn waar je trots op bent, is het heel leuk om deze te laten zien. If you have it, flaunt it baby!

4. Eindelijk een jurk waarbij je je trouwschoenen wél ziet

Oh, wat zie ik veel bruiden met de meest prachtige schoenen. Heel jammer dat ze onder een lange trouwjurk vaak zo goed als onzichtbaar zijn. Onder een korte trouwjurk kan je jouw prachtige trouwschoenen optimaal showen.

5. En het danst heel veel lekkerder dan een lange jurk!

Ooit geprobeerd in een enorme jurk te dansen? Ik kan je vertellen: dat danst een stuk minder lekker dan in een korte jurk. Zelfs als je tijdens de ceremonie en het diner ‘gewoon’ voor een lange jurk wil gaan, kan je je tijdens het feest alsnog verkleden en een korte jurk aantrekken. Het danst écht veel lekkerder!

En, hebben wij je overtuigd? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook