fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 redenen om te investeren in kwaliteitskleding voor je kind

Hoe kies jij de kleding voor je kind? Kijk je vooral naar wat er in de mode is, of maakt dat je niet zo veel uit? Ik heb zelf natuurlijk nog geen kinderen, maar ik ben wel heel veel bezig met kleding, moeders en hun kinderen. Ik hoor steeds vaker dat ouders graag wat meer uitgeven aan goede kleding die duurzaam is. We zetten vandaag 5 redenen om te investeren in kwaliteitskleding voor je kind voor je op een rijtje!

1. De kwaliteit is beter

Het woord ‘kwaliteitskleding’ zegt het eigenlijk al: de kwaliteit van de kleding is beter. Hierdoor gaat het langer mee en kan je het heel goed nog eens door een ander kind laten dragen wanneer hij/zij eruit is gegroeid. En dat scheelt uiteindelijk weer geld!

2. Het is niet persé veel duurder

Kwaliteitskleding hoeft helemaal niet veel duurder te zijn dan kwalitatief mindere kleding. Kijk bijvoorbeeld naar webshop Jayno. Hier verkopen ze prachtige en goede kleding die zeer betaalbaar is.

3. Het ziet er mooier uit

Voor dit soort kleding wordt vaak beter naar materialen gekeken. Ook is er meer tijd in de afwerking geïnvesteerd, waardoor het nét dat beetje extra’s krijgt. En dat zie je wanneer je kind het draagt!

4. Het geeft je kind een gevoel voor stijl

Stimuleer je kinderen niet alleen bij alle ‘gewone’ winkels te winkelen, maar ook om een eigen stijl te ontwikkelen. Dit doe je door je blik te vergroten en ook wat kleinere (web)winkeltjes te bezoeken.

5. Het is niet door kinderhandjes gemaakt

En last but not least: de kleding in grote, goedkope winkels, wordt vaak in niet zo heel kindvriendelijke landen geproduceerd. En zeg nou eerlijk… Wil jij dat jouw kinderen rondlopen in kleding waar de kids van een ander voor hebben moeten zwoegen?

Hoe doe jij dit? Ben je na het lezen van deze redenen van plan om kwaliteitskleding voor je kind te kopen?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook