fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 redenen om dit jaar eindelijk een Valentijnskaart naar jouw geheime liefde te sturen!

Elk jaar op 14 februari hing er een gespannen sfeer in de gangen van mijn middelbare school. Niet vanwege de toetsen, de strenge docent of de zware gymles, maar om de Valentijnsrozen. In de week voor Valentijnsdag, kon je tijdens de pauze een roos bestellen. Deze werd dan op 14 februari in het klaslokaal van je Valentijn bezorgd. Heel spannend, want veel jongens en meisjes kregen zo rozen van anonieme aanbidders. Ook ik heb er een aantal keer een gekregen en weet van een deel tot op de dag van vandaag niet van wie ze zijn gekomen… Heel spannend! 

Op onze middelbare school werd het sturen van een kleinigheidje naar je Valentijn erg gestimuleerd. Maar wie doet dat nu we ouder zijn? Dit jaar speel ik voor Cupido en vertel je waarom je dit jaar jouw geheime liefde eindelijk een kaart moet sturen. Doen hoor!

5 redenen om dit jaar eindelijk een Valentijnskaart naar jouw geheime liefde te sturen!

1. Het is heerlijk om je gevoelens te uiten

Het zal je verbazen hoeveel volwassen vrouwen een oogje op iemand hebben, maar dit niet durven te vertellen. Onzekerheid is iets van alle leeftijden en het is niks om je voor te schamen. Toch is het echt heerlijk om je gevoelens te uiten! Ook het is vaak de enige manier om er achter te komen of iemand dezelfde gevoelens heeft. Gun jezelf het geluk en stuur een mooie Valentijnskaart waarin je je gevoelens deelt.

Schermafbeelding 2019-01-30 om 14.12.19

2. Nog wat spannend? Het kan ook anoniem!

Ja, het is spannend om tegen iemand te vertellen dat je gevoelens voor hem/haar hebt! Al helemaal als het iemand is die je dagelijks tegenkomt. Je kan natuurlijk altijd anoniem een mooie Valentijnskaart sturen, daar zal je Valentijn hoe dan ook blij mee zijn. Wil je de kaart anoniem sturen, maar wel ontdekken of jouw Valentijn dezelfde gevoelens heeft? Vraag dan of hij/zij ook een anonieme Valentijnskaart naar zijn geheime liefde stuurt. Krijg je een kaart terug? Dan weet je dat het wederzijds is.

Schermafbeelding 2019-01-30 om 14.11.51

3. Vraag hem eindelijk mee uit

Heb je al wel het gevoel dat de liefde wederzijds is? Laat de anonieme kaart dan achterwege en stuur een mooie Valentijnskaart met jouw naam eronder! Vraag je grote liefde in de kaart mee op een date. Wie weet bloeit er wel iets prachtigs op tijdens een romantisch Valentijnsdiner?

Schermafbeelding 2019-01-30 om 14.11.08

4. Pak hem in met een cadeautje

Wist je dat je ook een Valentijnskaart met een cadeau kunt sturen? Dit is niet alleen heel leuk voor een geheime liefde, maar eigenlijk voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn, een reep Tony Chocoloneley of een mooi sieraad. Als hij/zij daarna niet met jou op een romantische Valentijnsdate wil, dan weet ik het ook niet!

missie_0021

5. Het is gewoon heel erg leuk om een kaart te krijgen!

Ik stuur sinds een aantal jaar weer echte kaarten. Niet alleen geef ik mijn vriend elk jaar een mooie Valentijnskaart, maar ook stuur ik voor verjaardagen weer échte uitnodigingen en vielen er bij mijn vrienden afgelopen kerst weer échte kerstkaarten door de bus. Van iedereen krijg ik hier super positieve reacties op. Want zeg nou eerlijk: door een kaartje door de brievenbus voel je je toch extra speciaal?

Schermafbeelding 2019-01-30 om 14.13.15

Naar wie stuur jij een kaart? 

Alle kaarten en cadeautjes die je in dit artikel ziet, zijn afkomstig van Kaartje2go. Naar wie zou jij wel een mooie Valentijnskaart willen sturen? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel, vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook